pawel116 Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 Witam. Miałem dzisiaj 2 sny. Za pierwszym razem śniło mi się, że jestem w sklepie mięsnym i kupuję pierogi. Niestety już ktoś wcześniej je wykupił więc ekspedient podał mi ciasto wraz z nadzieniem i sam zacząłem je sobie lepić. Spróbowałem i okazało się, że farsz był bardzo smaczny. W drugim śnie byłem w czyimś biurze. Nie przebywał tam nikt prócz mnie. Wyszedłem na zewnątrz, zobaczyłem ogromną czarną chmurę, wiedziałem że idzie nawałnica. Jacyś ludzie stali na zewnątrz i szykowali się do schronienia. W pewnym momencie spostrzegłem trąbę powietrzną. Była już dosyć blisko. Krzyknąłem do ludzi, żeby się schowali bo idzie tornado. W oddali na horyzoncie widziałem jeszcze 2 trąby, które były bardzo blisko siebie. Wbiegłem z powrotem do biura i skierowałem się w stronę klatki schodowej. Drzwi zostawiłem otwarte. W momencie gdy uciekałem trąba już nadeszła i momentalnie zaczęła wysysać całą zawartość biura przez drzwi. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi