Basia62 Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 (edytowane) Witam i proszę o interpretację snów .Mojemu mężowi śnił się wypadający ząb górny siekacz,najpierw się pochylił a potem językiem go wypchał,a po kilku dniach mnie przyśniły się rośliny które miałam wsadzać do doniczek na sprzedaż.W skrzyni miałam duzo czarnej ziemi ,grzebałam w niej rękami.Bardzo proszę o objaśnienie ,nie ukrywam że trochę się obawiam tego co te sny przyniosą.Pozdrawiam cyganicha, proszę pomóz mi zrozumieć te sny,w senniku sobie przeczytałam i się przeraziłam bo to m.in.oznacza żałobę Edytowane 16 Października 2011 przez Basia62 Cytuj
Gość cyganicha Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Witaj Basiu, nie chce Cię straszyć, denerwować, a uspokoić, gdyż sen niekoniecznie musi oznaczać żałobę. Równie dobrze może oznaczać jakiś kłopot w relacjach międzyludzkich dla Twojego męża, jakiś kłopot, który się być może ciągnie a może teraz osiągnąć punkt kulminacyjny. Sen Twojego męża i Twój dotyczy sfery emocjonalnej, uczuciowej. Ty chcesz coś zmienić/naprawić/ odświeżyć w uczuciach. Może dotyczyć to właśnie Waszych relacji, naprawy ich, oczyszczenia atmosfery, wyjaśnienia czegoś. I skłaniam się ku takiej interpretacji niż np. śmierci, czy żałobie. Spokoju i wszystkiego co najpiękniejsze życzę Cytuj
Basia62 Napisano 16 Października 2011 Autor Napisano 16 Października 2011 Dzieki,uspokoiłaś mnie trochę,rok temu mojemu mężowi dwa razy śnił się wypadający ząb i mieliśmy 2 pogrzeby w rodzinie.Może tym razem te sny dotyczą naszych relacji,róznie to z nami bywa. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Bardzo proszę i tego życzę, by to dotyczyło tych relacji oraz poprawy ich. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi