mekyo Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Witaj, bardzo proszę o wróżbę, jest do dla mnie bardzo ważne, a mianowicie: zakończyłam długi, bardzo męczący, kulejący od dawna związek, o którym kiedyś wspominałam, wzięłam się za siebie porządnie, zostawiłam przeszłość daleko w tyle i zaczęłam spotykać się z moim przyjacielem - jak narazie wszystko jest na dobrej drodze, ale chciałabym wiedzieć konkretnie, czy mogę się zaangażować - to w kwestii uczuciowej. W razie czego podam jego dane: Krystian, 29 czerwca 1991 w kwestii materialnej zaś - mam swoje mieszkanie, ale studiuję i nie mam konkretnej pracy - tylko dorywczą. Niespecjalnie mam jak w ogóle zająć się jakąś 'obszerniejszą' pracą. Moje pytanie jest takie - czy dam sobie radę z utrzymaniem mieszkania jeszcze w tym roku, na tym etapie, na którym obecnie się znajduję? Z góry dziękuję: Emilia 17.12.1989 Cytuj
goya Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Jak na razie, oboje idziecie w dobrym kierunku... Niczego nie przyśpieszaj... Rozwijaj przyjaźń... To bardzo młody człowiek... Intencje ma dobre ale ostrożność nigdy nie zawadzi... Co do mieszkania... Dobry stan psychiczny powinien zaowocować inwencją w sprawach istotnych dla życia i bytu.... Coś trzeba będzie zmienić i to już, bo stagnacja nie jest najlepszym stanem i może przynieść niepokojące skutki. Znajdziesz jednak "trzecia drogę" i wyjście z sytuacji. Połączenie spontaniczności i mądrości popchnie Cie na właściwa drogę... Cytuj
mekyo Napisano 22 Października 2011 Autor Napisano 22 Października 2011 Bardzo Ci dziękuję za wróżbę, rozwiała jedną z moich największych wątpliwości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi