memory Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Hej w ramach cwiczeniowych i sprawdzalności co sie dzieje w relacji ( a jest kiepsciutko) spytałam :Dokąd zmierza ta relacja? 1 - w mowie ,Ona-LAUKAZ(o),On-JERAN 2 - w myśli , Ona-NAUTHIZ(o),On-ANSUZ 3 - w sercu -Ona-HAGALAZ(o),On-KENAZ(0) 4 - w czynach -,Ona-URUZ,On BERKANAN 6 - co łączy -FEHU 7,8,9 - przyszłość :OTHALA(o),EHWAZ,RAIDHO Kobieta chce zakonczyc związek ,mysli o rozstaniu potwierza to HAGALAZ w sercu i mysli NAUTHIZ .On jakby tez sie juz wypalił ,moze jest roczarowany? ,uczucia wygasaja ,osłabły.Łaczy ich tylko romas.Co do przyszłosci jakas taka relacjia nieformalna raczej a pozniej moze sie rozejdą nie dołozyłam runy.Ja bym obstawiała ,ze ona raczej taka juz na "nie" jest w tym zwiazku . Edytowane 18 Października 2011 przez memory Cytuj
Weles Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 6 - co łączy -FEHU 7,8,9 - przyszłość :OTHALA(o),EHWAZ,RAIDHO Łączy ich tylko sex. Relacja się zakończy, każdy odejdzie w swoją stronę 1 Cytuj
memory Napisano 18 Października 2011 Autor Napisano 18 Października 2011 Dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi