Ento Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Witam! Dzisiaj miałam obfitujący w wydarzenia sen ale jeden fragment szczególnie utkwił mi w pamięci: siedziałam z kimś na balkonie - 1 piętro kiedy nagle wskoczył z ulicy pies (jamnik szorstkowłosy, szary). Nic namnie zrobił. Usłyszałam głos, który powiedział, że on tak lubi się bawić. W tym momencie balkon zaczął sie podnosić do góry na wysokość 3 piętra. Pies kontynuował zabawę i wyskoczył na ziemię. przeraziłam się, że się zabije ale o dziwo nic mu się nie stało. Byłam wściekła na jego właściciel, że nic sobie nie robią z tej jego zabawy, że są nieodpowiedzialni... Co to może znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ento, jamnik oznacza, że przeceniasz siebie i że zbyt długo zajmuje Ci podejmowanie decyzji, co powoduje, że uciekają Ci dobre okazje. Z tego względu musisz liczyć się z możliwościami kłótni w najbliższym otoczeniu. Możesz też ponieść straty finansowe. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts