aniusia206 Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Był pogrzeb mojej babki. Gdy nieśli trumnę, to ona trochę się otworzyła, a ja przestraszyłam się, że zobaczę zmarłą babkę. To była nagła śmierć, bo dzień przed pogrzebem babka normalnie funkcjonowała, chodziła o własnych siłach. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Twoja Babcia przechodzi jakąś ważną dla niej zmianę w zyciu. Kończy jakis etap, rozpoczyna cos nowego, jakis plan. Cytuj
aniusia206 Napisano 19 Października 2011 Autor Napisano 19 Października 2011 Moja babka ma ponad 90 lat. Od kilku lat choruje i leży na łóżku przez cały czas. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Może ma przemyślenia związane ze swoim życiem, może jest zmęczona z racji wieku,choroby, może chciałaby przejść juz na tamtą drugą stronę właśnie dlatego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi