aniusia206 Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Nocowałam chłopaka na moim łóżku, w moim pokoju. Rano obudziliśmy się i dla niego to było już późno, bo powinien już dawno być w pracy. Zjadł śniadanie i przyszedł do mojego pokoju. Ja leżałam na łóżku. Była godz. 8:32 i powiedziałam mu, że jest spóżniony, bo w pracy powinien być o 7:30, a on powiedział, że ma wolne. Okłamał mnie, bo wcześniej dał mi do zrozumienia, że musi pojechać do pracy. Dodał, że ,,muszę go śledzić jak śledzia''. W rzeczywistości śledź to przezwisko jego kolegi. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 a co z tego jest snem? bo dla mnie jest niezrozumiale napisane.czy cały post dotyczy snu? a co jest realem? Cytuj
aniusia206 Napisano 19 Października 2011 Autor Napisano 19 Października 2011 Cały post dotyczy snu. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Aniu a czy nie jest czasem tak,że od jakiegoś czasu jesteś bardziej nieufna w stosunku do swojego chłopaka? Bo według mnie sen jest wynikiem tego własnie. Nie ma innych ukrytych znaczeń. I proszę na przyszłość opisując sen rób to dokładniej, bo zauważyłam,że w dziale ogólnym dzisiaj też pojawił się problem ze zrozumieniem Twojego snu, czy to sen, czy real http://www.ezoforum.pl/prosba-o-interpretacj%EA-snu/57608-slub-chlopak-brunet-zdrada.html#post434472 Pozdrawiam i dziękuję z góry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi