Skocz do zawartości

Proszę o interpretację snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

To moja pierwsza aktywność na forum. Zarejestrowałam się głównie ze względu na to, że w internecie senniki określane jako 'najlepsze' nie mówią tak naprawdę nic. Dziś śniłam dziwny sen i chciałabym się dowiedzieć co oznacza, jeśli w ogóle coś oznacza. Mianowicie, śniło mi się, że mam mały strupek między kostkami na ręce i kiedy chciałam go zdrapać zobaczyłam, że w tym miejscu w rece mam dziure i przez nią mogłam zobaczyć kości i mięso. Wyglądało to dość upiornie. Szukałam w sennikach uzasadnienia tego snu pod hasłem rana, ale nie znalazłam nic konkretnego. Jeśli ktoś mógłby zasugerować co ten sen mógł oznaczać będę wdzięczna.

Pozdrawiam ;)

Vanilla22

Napisano

Witam!

Do określania znaczenia potrzebne jest na której ręce był ten strupek?

Pozdrawiam;

Sławomir

Napisano

Prawa ręka wskazuje na jkieś problemy związanane z pracą. Ręce w snach symbolizują narzędzia pracy zaś dodatkowo strona prawa jest stroną meską aktywną i odpowiedzialną za pracę.

Analizując twój sen:

jakaś mała sprawa z przeszłośći (to ten strupek) wróci do ciebie a raczej to ty sama ją "wygrzebiesz" (zdrapywanie strupka) co spowoduje że jakaś sprawa w pracy znowu zacznie sprawiać problemy z którymi nie bardzo będziesz wiedziała co zrobić (przyglądasz się ranie).

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

B dziękuję za interpretację!

Wczoraj dostałam maila z propozycją pracy od kobiety, która stara się mnie zachęcić do pracy u siebie od jakiegoś pół roku. Po raz kolejny zaczęłam rozważać jej propozycję, więc pewnie stąd ten sen.

Pozdrawiam