Gość Daffne Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Zaintrygował mnie rozkład Anez o nazwie "Anioł", więc pokusiłam się o postawienie 1- przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 4 buław - bycie w związku nieformalnym, będąc osoba starającą się o relacje 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć - 6 monet - dbać o porozumienie i wzajemność w relacji 3-to,co już przepracowałem w sferze uczuć - Kapłanka - pokorę, zrozumienie wobec słabości, ale i cierpliwość.. 4 -przyszłe zadania w sferze działań - Sprawiedliwość - będę starała się robić tyle, ile będzie konieczne w zależności od potrzeb, a może jakieś sprawy urzędowe? 5- obecne zadania w sferze działań - 7 monet - skupić się na tym co mam, pielęgnować i czekać na swój czas aktywności 6-zakończone zadania w sferze działań - Sąd - hmm zrozumienie lekcji karmicznej? jej sensu i umiejętność wcielenia tego w czyn? nie wiem 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi - 6 pucharów - ciepłe, sympatyczne relacje z otoczeniem 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi - Koło Fortuny - zmienne dość w zależności od okoliczności.. 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi - 8 monet - zakończone negatywne myslenie, obawy? 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości - as buław - po prostu chęć skontaktowania się myślę 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym? - 9 pucharów - starać się żyć w jasności, dbać o własną energię i nie dopuszczać by zubożała 12 -jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym? - Księżyc - sny, przeczucia, czasem jakieś wizje.. 13- mój karmiczny anioł stróż -Gwiazda - oj piękny i silny anioł stróż Niech czuwa nade mną Anez bardzo dobry rozkład, dziękuje za wstawkę Cytuj
Gość ANEZ Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 1 - przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 4 buław- związek w którym będziesz się czuła pewnie i bezpiecznie,pełen miłości i zrozumienia. 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć-6 monet - sprawdzian gotowości partnerów do stawienia czoła problemom we wzajemnej relacji. 3 -to co już przepracowałem w sferze uczuć-Kapłanka-zaczynasz akceptować i rozumieć zmiany ,które nastepują,wierzysz we własne siły opierając się na intuicji,czujesz że jesteś gotowa na głęboką miłość. 4-przyszłe zadania w sferze działań Sprawiedliwość - naucz się myśleć głową a nie sercem,wycisz emocje i bądz cierpliwa.Musisz wprowadzić do swojego życia harmonię i równowage. 5-obecne zadania w sferze działań- 7 monet-cierpliwy,powolny ale ciągły rozwój,otwarcie się na nowe poglądy i idee. 6- zakończone zadania w sferze działań -Sąd-rozliczyłaś się z pewnego etapu swojego życia.Zrozumiałaś że drogę życia wyznaczają człowiekowi nieraz siły wyższe.Teraz wiesz ze zaczynając coś od początku trzeba doprowadzić do końca. 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi -6 pucharów-opierać sie będą na uczuciu miłości i doswiadczeniach wyciągniętych z przeszłości. 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi Kolo fortuny -otwórz się na zmiany jakie niesie Ci los,miej otwarte serce i rozum ,bądz otwarta na ludzi i doświadczaj tego co wykorzystasz pózniej./pkt.7/ 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi 8 monet-zakończyłaś etap nowicjuszki,Ty już masz doświadczenia,przeszłaś proces transformacji świadomości. 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości -as buław- Twój dalszy rozwój nad którym on będzie czuwał. 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym 9 pucharów-ciesz się życiem i beztrosko przeżywaj każdy dzień ,on sam się w odpowiednim momencie do Ciebie odezwie. 12-jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym?Księżyc-sny,przeczucia jak również wizje. 13-mój karmiczny anioł stróż -Gwiazda-jest to piękny anioł nadziei,mądrości i wglądu w wyższe zależności pomiędzy ludzmi.Działania którym patronuje ten anioł zawsze kończą się sukcesem. Cytuj
greeneye013 Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 1- przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 4 buław - będziesz musiała nauczyć się zabrać energię dla siebie, bardziej pomyśleć i skupić się na sobie, nie podkładaj rąk pod wszystkich, nie ratuj i nie uszczęśliwiaj zanadto, dawaj tyle ile dostajesz, kochaj, ale najpierw sama bądź kochana; troszcz się, ale najpierw niech zatroszczą się o Ciebie itp., równowaga 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć - 6 monet - no właśnie- nie kochaj wszystkich i nie staraj się wszystkich wesprzeć, nie każdy jest tego wart, a to rozprasza Twoją energię i emocje, naucz się odrobiny zdrowego egoizmu 3-to,co już przepracowałem w sferze uczuć - Kapłanka - pokorę, zrozumienie wobec słabości, ale i cierpliwość..oj tak i serce i pomoc dawaną każdemu, bez wyjątku 4 -przyszłe zadania w sferze działań - Sprawiedliwość - będziesz coś rozważać, rozkładać działania na czynniki pierwsze, zastanawiając się czy dobrze czy źle robisz, nie będzie tu miejsca na spontaniczność 5- obecne zadania w sferze działań - 7 monet - nie działać, odpocząć i poczekać na rozwój sytuacji 6-zakończone zadania w sferze działań - Sąd - ten etap jest zamknięty, odpracowany 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi - 6 pucharów - bardzo ciepłe miłe, powrócisz do odbudowywania zakurzonych znajomości i zerwanych relacji 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi - Koło Fortuny - coś musisz zmienić, czy w najbliższym otoczeniu nie masz kogoś, z kim warto naprawić relację? 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi - 8 monet - nie zakończone, wciąż odbywa się tu sprzątanie i ciężka praca 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości - as buław - po prostu chęć skontaktowania się myślę- jak najbardziej tak 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym? - 9 pucharów - medytować, czuć radość z przebywania w ciszy i spokoju 12 -jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym? - Księżyc - sny, przeczucia, czasem jakieś wizje.. tak 13- mój karmiczny anioł stróż -Gwiazda- mocna karta, on poprowadzi cię do celu, pomoże pokonać wszelkie trudności, zapali światło w ciemnym tunelu i pomoże w osoiągnięciu prawdziwego szczęścia Cytuj
Gość Mana Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 To może jeszcze ja spróbuję coś naskrybać... 1- przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 4 buław Nauczyć się wydatkować swoją energię z rozmysłem, nie branie wszystkiego na siebie. Nie robienie czegoś na siłę. Jednak również nie przestawać działać… nawet jeśli na wyniki trzeba będzie poczekać. 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć - 6 monet Żeby odpowiednio podzielić między siebie obowiązki. Żebyś nie nagradzała tych co sobie na to nie zasłużyli. Nauczyć się nie tylko darzyć kogoś uczuciem, ale także być darzonym (i odwrotnie). Może także żeby nie walczyć kto w związku jest ‘górą’ czy jak to się mówi ‘kto nosi spodnie’ 3-to,co już przepracowałem w sferze uczuć - Kapłanka Nauczyłaś się słuchać intuicji także w sferze uczuć, potrafisz być prawdziwą przyjaciółką. Szanujesz każde życie w każdej postaci. Potrafisz być opiekuńcza, wrażliwa. 4 -przyszłe zadania w sferze działań - Sprawiedliwość Aby działać z równowagą, rozważnie. Tak aby zachować harmonię zewnętrzną i wewnętrzną. 5- obecne zadania w sferze działań - 7 monet Zająć się także sferą materialną. Aby nie odwlekać pewnych spraw ciągle na potem. Aby byś systematyczną i konsekwentną. 6-zakończone zadania w sferze działań - Sąd Zrozumiałaś jaką drogą powinnaś kroczyć, potrafisz ‘globalnie’ spojrzeć na to co dzieje się dookoła i dzięki temu lepiej wybrać kierunek działań. 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi - 6 pucharów To podejście przyjazne, ‘braterskie’ do innych. 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi - Koło Fortuny Kontakty zmienne… różnego rodzaju zmiany, na które wpływ będzie miał los. 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi - 8 monet Zmieniłaś swoje nastawienie do innych. Już czegoś się nauczyłaś jeśli chodzi o tę sferę. 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości - as buław Tu dużo zależy od Twojej motywacji, a także zaczynaniem i poznawaniem czy inicjowaniem czegoś nowego. 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym? - 9 pucharów Po prostu być szczęśliwą, mieć dobre samo czucie. Zwracanie uwagi na swoje odczucia. 12 -jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym? - Księżyc Otwarcie na świat duchowy/szeroko pojętą ezoterykę. To, że się zmieniłaś/zmieniasz. 13- mój karmiczny anioł stróż -Gwiazda Kreatywny i twórczy… wystarczy, że mu zaufasz a pomoże Ci poszerzyć horyzonty, będzie ‘wlewał’ w Ciebie nadzieję i dawał impulsy do działania Pozdrawiam Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Daffne ktoś ci losowal albo po przez ageloterapie powiedział kto jest twoim opiekunem?? Jak nie a będziesz miała ochotę na to aby wiedzieć kto Cię otacza i kogo prosić o pomoc to daj znać. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Daffne ktoś ci losowal albo po przez ageloterapie powiedział kto jest twoim opiekunem??Jak nie a będziesz miała ochotę na to aby wiedzieć kto Cię otacza i kogo prosić o pomoc to daj znać. Nie nigdy nie sprawdzałam tego bo w sumie nie wiedziałam jak Pewnie, że chciałabym i jeśli będziesz mieć czas będę wdzięczna bardzo za to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi