Skalda Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Witam :icon_smile2:...mam prośbę o interpretacje snu(oczywiście jeżeli,jest to możliwe) Miałem kiedyś dziewczynę(przez 10 lat)...7 lat temu rozstaliśmy się(to znaczy ja Ją zostawiłem...),Ona teraz ma męża,2-letnie dziecko... Mój problem(?)polega na tym,że Ta była dziewczyna od kilku lat ciągle mi się śni(1-2 razy w tygodniu) w każdym śnie ma wygląd sprzed 8-10 lat,w żadnym nie wygląda tak jak obecnie(nie raz Ją spotykam),90% tych snów to rozmowa z Nią podczas której namawiam Ją do powrotu... Dziękuję za pomoc:_okok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Skalda, jeżeli Ty nie jesteś teraz w żadnym związku, to takie sny są wyrazem pragnienia bliskości drugiej osoby. Nie chodzi tutaj o to, że Ty za nią tęsknisz i na prawdę chcesz abyście znów byli razem (bo podejrzewam, że gdyby tak było nie prosiłbyś o interpretację), a o to, że Twoje pragnienie bycia z kimś utożsamia się z tamtym związkiem, ponieważ trwał dość długo i na pewno przez ten czas zebrałeś masę miłych wspomnień związanych z drugą osobą. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalda Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Bardzo dziękuję za odpowiedź,ale sprawa wygląda trochę inaczej...teraz jestem z osobą dla której rozstałem się z Tamtą...i tutaj moje kolejne pytanie, dlaczego obecna partnerka nie śni mi się nigdy a osoba z przeszłości(o której rzadko myślę)-śni mi się ciągle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts