Skocz do zawartości

Wyprowadzenie z własnego domu roju szerszeni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Dziś śnił mi się bardzo dziwny sen. Byłem w swoim domu i nagle zobaczyłem 3 szerszenie. Znalazłem je wiszące na firance. Próbowałem je usunąć ale były mocno do niej przyczepione. Następnie chodząc po domu znalazłem ich więcej i królową która wyglądała jakby miała niebieski żagiel ale taki rozszerzany w górę z wzorami. Pojawiało się coraz to więcej szerszeni (w tym latających) ale jakoś żaden mnie nie atakował. Jakimś sposobem (chyba patykiem) wyrzuciłem ją na balkon a później na ogródek. Jej usunięcie z domu wyglądało tak jakby później za nią wyruszył pochód (jak z filmów o Mojżeszu) który (grupki) pokryte były wstążkami i żeby się nie opóźniać musiałem łączyć te grupy przekładając wstążki kijkiem. Wróciłem do domu i dom był już na szczęście pusty bez owadów.

Proszę o interpretację.

Od siebie dodam iż rzadko coś mi się śni ale jak już mam jakiś wyraźny sen to się sprawdza.

Pozdrawiam

Napisano

Witam!

Twój sen można ziterpretować opowieścią o teściowej, która to wyjeżdzając z domu zięcia zabiera ze sobą wszystkie pretęsje a w domu nastaje kraina wiecznej szczęśliowści. Tobie pozostaje tylko znaleść osobę którą to jest tą królowa szerszeni a właśnie szykuje sie do "odlotu" z twojego domu.

pozdrawiam:

Sławomir