Skocz do zawartości

Gorąca Prośba Do Syla3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałabym prosić o wróżbę

Od krótkiego czasu spotykam się z pewnym mężczyzną, który mi się podoba ale nie jestem pewna jego uczuć a w szczególności zamiarów co do mojej osoby...

Chciałabym zapytać czy on chciałby ze mną czegoś poważnego czy o tym myśli? A może wprost przeciwnie chciałby się tylko mną zabawić? Czy on jest mi pisany?

Nie chciałbym sie kolejny raz rozczarować i cierpieć.... Kaśka 27 luty 1984 on Jacek 1978

Gorąco proszę o wróżbę.

Napisano

Jak narazie to zbyt krótko się znacie i wsze energie sa jeszcze nie uformowane ponieważ Jacej jest tez po jakims rozstaniu i jeszcze jest w karcie Śmierci czyli transformacji i pomimo , że chce juz tych zmian to jednak jeszcze mysli o przeszłosci i zubozeniu uczuciowym , jaki go spotkało .Chce zmian poniewaz czuje sie samotnie i poszukuje swojej drogi .

ty równiez potrzebujesz zmian i karta Sadu mówi o takim obudzeniu sie do zycia jakie wnosisz do tego partnerstaw z Jackiem.jednak jedno i drugi nie jest jeszcze otwrte i mało sie znacie , zeby juz mówic o przyszłosci .Podstawą waszego związku jest karta 9 buław czyli kazde z Was jest ostrozne po poprzednich przezyciach i tworzycie jak narazie taka postawę sparzonego na błedach.

Tu potrzeba czasu , zaufania , rozmów i dopiero czas pokaże co sie wyklaruje z tych waszych relacji, a jak narazie beda one na planie mentalnym.Jednak kazde z Was potrzebuje uczuc i drugiej osoby.

Życze powodzenia i pozdrawiam.

Napisano

Dziękuję bardzo za wróżbę :) Tak to wszystko prawda spotykamy się krótko,on jest po rozstaniu i dlatego mam takie wątpliwości...nie chciałabym się zaangażować bo on mi się

podoba (obawiam się że będę dla niego tylko odskocznią, zabawką odreagowaniem ;(

Jeszcze raz gorąco dziękuję za odpowiedz, może za jakiś czas ponowie pytanie (jeśli wszystko potoczy się dobrze)