VesperLynd Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Witam, Proszę o interpretację dzisiejszego snu. Śniło mi się, że umarł mój synek. Przez większość snu szukałam sposobu aby odżył. W pewnym momencie pojawił się diabeł i zażądał duszy mojej i ojca dziecka w zamian za ożywienie naszego dziecka. Podał mojemu partnerowi do podpisania ten pakt ale w ostatniej chwili go powstrzymałam. Diabeł nasz przegnał ale i tak mój synek zmartwychwstał. Dodam, że sen był bardzo realistyczny. Czy ktoś mógłbym mi powiedzieć co może to oznaczać? Z góry dziękuję. Cytuj
Slawomir Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Witam! A czy twój syn nie chorował niedawno? Bo to moze byc sen o nawrocie choroby ( to te zmartwchwstanie). Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
VesperLynd Napisano 26 Października 2011 Autor Napisano 26 Października 2011 Witam, Własnie, mój synek nie chorował. Był parę razy przeziębiony w tym roku ale to tyle. Cytuj
Slawomir Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 A czy przypadkiem nie podpisujecie jakiegoś ważnego dokumentu np: umowa kredytowa lub cos w tym stylu. Na pewno nie chodzi tu o zdrowie dziecka, lecz raczej o coś co strasznie napawa cię lękiem o przyszłość twoją i twojej rodziny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi