Skocz do zawartości

Prośba o wróżbę do Syla3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

prosiłabym o postawienie kart dla mnie i mojego nowego kolegi z którym spotykam sie już od 4 tyg. Interesuje mnie czy w ogóle powinnam się w to angażować, ponieważ on jest 10 lat starszy ode mnie, jest zraniony po związku i jak na razie cały czas mówi o tym że nie ma zamiaru się wiązać.... ale bardzo miło ze soba spędzamy czas, dużo rozmawiamy i piszemy. Alicja 29.09.1986 Grzegorz 25.09.1976.

Bardzo proszę o pomoc!

Napisano

On nie jest jeszcze pewny i bedzie tak skakał jak pajac , ze raz chce innym razem nie , ale podobasz się jemu i bedzie jak narazie przyjazn sie rozwijała . Karta Gwiazdy mówi , ze los Was zesłał sobie .

Napisano

Dziękuję bardzo, proszę mi tylko powiedzieć czy jest tu mowa w ogóle o jakichkolwiek uczuciach i związku partnerskim? I czy los tylko nas na siebie zesłał aby wyleczyć rany po nieudanym poprzednim związku?

Napisano
Dziękuję bardzo, proszę mi tylko powiedzieć czy jest tu mowa w ogóle o jakichkolwiek uczuciach i związku partnerskim? I czy los tylko nas na siebie zesłał aby wyleczyć rany po nieudanym poprzednim związku?

Kochana trzeba cierpliwosci kazde z Was musi dojrzec skoro pojawiła sie karta Gwiazdy to znaczy że los Wam bedzie sprzyjał .

Nie zrazaj sie tak od razu .

Napisano

Przepraszam ale ostatnio w życiu mi nic nie wychodzi w związkach dlatego tak to wszystko interpretuje... ale jak na razie z nim jest bardzo miło więc jeszcze sprzyjający poprawia mi humor. Dziękuje bardzo!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam serdecznie ponownie:)

mam pytanie oczywiście odnoście wspomnianego wyżej Mężczyzny. Spotykamy się już jakichś czas, jest nam w swoim towarzystwie dobrze ale chciałabym wiedzieć czy widać między nami szanse na związek? Spotykamy się tylko na stopie kolega koleżanka ale ja bym chciała aby nasza relacja była inna.

Proszę o interpretacje co karty widzą.