Gość sheina Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Witaj sylo, dzis dowiedziałam się, że z pracy będzi zoerganizowany wyjazd do SPA. Jesem dośc nową prawocnica, a reszta się zna już. jeszcze moge sie wycofac, ale nie wiem czy warto? Jaki będzie dla mnei ten wyjazd? czy udany ? SPAD Pogorzelica dnia od 19 do 21 listopaa dzięki! Kasia03.03.1987 Edytowane 20 Października 2011 przez sheina Cytuj
syla3 Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Będziesz zadowolona i będzie udany.Karty wyrzuciły , ze czujesz się samotnie i problemem twoim jest smutek po rozstaniu.Pojawił sie Diabeł więc mozna sie wszystkiego spodziewac wszelkich uzywek i uwazaj na kogos młodego , bo moze byc nieszczery , m oze sie wytworzyc nawet jakas sprzeczka przez lekkomylsnosc i głupotę .Ogólnie miło i towarzysko. Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 dziekuje... ale ta klotnia z mojej winy? pewni alko w diable ) Cytuj
syla3 Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 raczej z winy kogos z otoczenia , ale moze nic takiego się nie wydarzy , a Diabeł to alkohol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi