aniusia206 Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Nocowałam mojego chłopaka. Rano obudził się do pracy. Miałam miesiączkę i mimo jej i tampona, uprawialiśmy seks. Gdy chłopak wyjął członek, pobrudziła się pościel miesiączką i chłopak też. Zapytał, gdzie wyrzuciłam ostatnio prezerwatywę, a ja odpowiedziałam, że w domu, w koszu i był zły, że mógł ją ktoś zobaczyć. Poszliśmy do kuchni, gdzie byli znajomi matki i bardzo dużo wymyślego jedzenia, które zrobili. Chłopak nie pojechał do pracy. Obowiązki z pracy zaczął wykonywać w moim domu, przy innym stole, który był blisko stołu z jedzeniem i siedzącymi przy nim znajomymi matki i moimi domownikami. We śnie to ja zainiciowałam seks, miałam na niego bardzo dużą ochotę. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Aniu proszę,nie dawaj mi do interpretacji tego typu snów.One się u Ciebie bardzo często powtarzają, masz wiele wspólnych wątków w swoich snach a ciągle dotyczą one tego samego. Opisujesz też sny intymne. W dziale znaczenie snu jest wątek Erotyczny/sex. Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na tego typu sny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi