pomocna Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Co jest przeznaczone Jemu z Nią? odp: 3 karty tło : 3 karty podpowiedź : 1 karta Co jest przeznaczone Jej z Nim? odp: 3 karty tło : 3 karty podpowiedź : 1 karta Co jest im przeznaczone? odp: 3 karty tło : 3 karty podpowiedź : 1 karta Witajcie czy ktoś potrafiłby zrobić ten ,,rozkładzik'' dla mnie? dziękuje on Jakub ja Patrycja Cytuj
werona Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Co jest przeznaczone Jemu z Nią?odp: 3 karty tło : 3 karty podpowiedź : 1 karta Co jest przeznaczone Jej z Nim? odp: 3 karty tło : 3 karty podpowiedź : 1 karta Co jest im przeznaczone? odp: 3 karty tło : 3 karty podpowiedź : 1 karta Witajcie czy ktoś potrafiłby zrobić ten ,,rozkładzik'' dla mnie? dziękuje on Jakub ja Patrycja Źle umieściłaś post. W tym wątku umieszczamy przykładowe rozkłady a nie prośby o wróżbę. Cytuj
pomocna Napisano 22 Października 2011 Autor Napisano 22 Października 2011 rozumiem.. nie wiem co teraz z tym wątkiem tu zrobić bo założyłam ten sam w dziale prośba o wróżbę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi