pawel116 Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Hej, Miałem dzisiaj następujący sen: jechałem pociągiem, w moim przedziale były zakonnice i jeden ksiądz, którzy ze sobą rozmawiali. Jechali na jakąś pielgrzymkę czy spotkanie, ja natomiast gdzie indziej. Czułem się dziwnie w ich towarzystwie. Pozdrawiam Cytuj
Gość cyganicha Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Hej Paweł tylko się nie śmiej proszę z interpretacji, gdyż mówię poważnie,że sen dotyczy dzisiejszej niemiłej dla Ciebie sytuacji. Tej która już miała miejsce.Wiesz o czym mówię.Pozdrawiam Cytuj
pawel116 Napisano 22 Października 2011 Autor Napisano 22 Października 2011 Czy ja wiem czy niemiła - raczej zaskoczenie Dziękuję bardzo za interpretację :* Pozdrawiam i życzę dobrej nocy. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Dziękuję i także pozdrawiam życząc dobrego dnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi