Ariana92 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Dzień dobry! Chciałabym poprosić o interpretację mojego snu. Dzisiaj przyśnił mi się chłopak, którego znam tylko z widzenia w szkole, ale który mi się podoba. Śniło mi się, że przytulał mnie i trzymał mnie za dłonie. Jego ręce wyglądały identycznie, jak ręce mojego byłego chłopaka. Później pojawił się w śnie mój przyjaciel, z którym coś mnie łączy i on mnie chciał przytulać, ale ja uciekłam do tego chłopaka ze szkoły. Następnie, przy stole siedziała moja przyjaciółka, przyjaciel, obiekt westchnień i inni, i nagle położyłam się na brzuchu na stole i zaczęłam całować ukochanego. Po tym wszystkim byliśmy w jakiś przebraniach (jakby ze średniowiecza) i mieliśmy grać w jakimś przedstawieniu. Chyba trochę tańczyliśmy, a później zaśpiewał mi piosenkę, kojarzącą mi się z byłym chłopakiem. Ja też chciałam śpiewać, ale nie pamiętałam słów. Nie wiem o co chodzi w tym śnie. Będę wdzięczna za interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariana92 Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Czy nikt mi nie pomorze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts