Lilith'sChild Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Na wstępie napiszę, że mam...15 lat. Nie wiem czy to ma jakiś związek z tym snem, który zaraz opiszę ale interesuję się okultyzmem i takimi rzeczami. Śniło mi się, że spałam i nagle poczułam się okropnie, taka ciężka, tak jakby ktoś we mnie siedział w środku. Próbowałam krzyczeć ale nie mogłam wydobyć z siebie głosu...potem spadłam z łóżka i nie mogłam się podnieść, znów chciałam krzyczeć, niestety bezskutecznie. Po chwili usłyszałam dwukrotnie ten dźwięk na gadu-gadu, jak ktoś przysyła wiadomość (obok łóżka mam komputer, który zawsze zostawiam włączony na noc). Bałam się sprawdzić kto to... Nagle zaczęłam krzyczeć, podniosłam się i szybko uciekłam do mojej babci do pokoju obok Obudziłam ją i się koło niej położyłam. W tym momencie się naprawde obudziłam. To było okropne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Lilith'sChild, ten sen ostrzega Cię - bacz na to co robisz, śpiesz się powoli, nie bój się prosić o rady starszych i mądrzejszych. bo w przeciwnym razie nie unikniesz nieszczęścia i czekają Cię zmartwienia i troski. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts