brunnetka Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Witam Bardzo proszę o interpracje mojego snu . Ostatnio śniło mi sie byłam w moim ogrodzie była taka piekna taka mocno zielona , stałam na koncu ogrodu z moim małym kuzynem miałam ubraną na sobie pomarańczową przylegającą sukienkę byłamw ciąży około 6/7 miesiąć . Chawliłam sie mu że zdałam w ciąży prawo jazdy za razem . ( wtedy tak jak by na chwilę jechałam samochodem ) Postem znowu byłam w tym ogrodzie i znalazłam mały niebiesko biały bucik . Nie wiem dokładnie czy ktoś inny założył mi na reke brazoletke z takimi małymi zawieszkami był też tam mały buciki samochodzik ta bransoletka była srebrna miałam ją na rece tak sie cieszyłam ( te zawieszkina mojej brazolece to były chyba moje osiągniecia ) . Zakończenia dobrze nie pamiętam ale wydaje mi się ze przyszedł mój chłopak /narzyczony /mąż objł mnie i poszliśmy tak do domu . BARDZO PROSZĘ O INTERPRETACJE TEGO SNU . DODAM TO ŻE JA NIE MAM CHŁOPAKA I PRAO JAZDÓW I NIE MAMZAMIARU ICH ZDAWAĆ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi