Skocz do zawartości

jazda autobusem, droga w lesie, hurtownia, koleżanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witaj :)

Śniło mi się, że jechałem autobusem. Był to mały autobus, który obsługuje linię przebiegającą koło mojego domu. Obecnie nie jeżdżę nim od bardzo dawna. W tym śnie zajmowałem miejsce siedzące, dookoła mnie siedziały starsze kobiety. W czasie jazdy całą swoją uwagę skupiałem na wnętrzu autobusu - tym jak wygląda, jacy ludzie wsiadają, jak się zachowują itp. Pamiętam też, że wnętrze autobusu oświetlało słońce. W pewnym momencie znalazłem się na drodze. Otaczał ją las. Było to gdzieś na wsi, nie jeździły samochody i panowała zupełna cisza. Nie było też żadnych ludzi dookoła. Szedłem tą drogą w poszukiwaniu czegoś. Wiedziałem, że muszę coś załatwić, gdzieś się udać. Następnie znalazłem się w ogromnej hurtowni. Wszedłem po schodach na piętro. Udałem się "na sklep" i zacząłem spacerować pomiędzy regałami. Były alejki jak w supermarkecie. Nikogo nie widziałem, zdawało mi się, że jestem sam w tym sklepie. Z tego co pamiętam nie rozglądałem się za towarem tylko spacerowałem. W pewnym momencie wychodząc z przedostatniej alejki spostrzegłem ubraną na czarno młodą kobietę, która przeszła mi przed nosem i skręciła w ostatnią alejkę. Obejrzałem się za nią, żeby zobaczyć kto to, ale ona wcale nie zwróciła na mnie uwagi tylko poszła przed siebie. Ja skierowałem się ponownie w stronę schodów, żeby opuścić sklep. Dochodząc do nich zobaczyłem swoją koleżankę z osiedla (nie utrzymuję z nią kontaktu od ponad 3 lat), która akurat wchodziła na górę. Wymieniliśmy się kilkoma zdaniami, zaczęliśmy komentować towar, który leżał przy schodach. Potem sen się skończył.

Pozdrawiam.

Edytowane przez pawel116
Napisano

hej :) obserwujesz swoje życie, siebie,swoje zachowanie analizujesz.Tak samo osób otaczających Ciebie.Tak naprawdę nie jestes gotowy na wielkie zmiany,przemiany, na Twoją dojrzałość w szybkim tempie w krótkim czasie.Powoli pomału wszystko w swoim czasie.Niby chcesz cos zmienić ale tylko w połowie.Nie jestes sam przekonany co do pewnych zmian w swoim zyciu.Cały czas analizujesz przeszłość i do niej wracasz.Jeszcze nie zamknąłeś czegos z przeszłości.Pozdrawiam