katrina0512 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 To już drugi raz gdy mam podobny sen, proszę bardzo powiedzcie mi co on oznacza: śni mi się ,że atakuje mnie tygrys taki dosyć mały, tym razem mieszkał u mnie w domu i długo odpierałam jego ataki,bo jak się okazało rodzice przyniosli do domu tego zwierzaka(na początku były dwa,ale później jeden gdzieś zniknąŁ).Gdy powiedziałam mamie ,że nie chcę by on mieszkał z nami, ona odpowiedziała, że mam więc znaleźć mu inny dom(co we śnie wydawało się niemal niemożliwe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewcia000 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Ja tez miałam sen o tygrysie, czytałam ze to niby jakiś msciwy czlowiek chce wyrządzic krzywde, ale nie wiem dokladnie bo sie na tym nie znam... U mnie było tak że taki znajomy pan przyjechał w odwiedziny z tygrysem. Duzym. ?Bardzo lubie tygrysy i inne duze koty,chcialam go pogłaskac i wgl, widzialam ze on z nim normalnie sie obchodzi , ale na mnie źle reagował. Ugryzł mnie w noge, i wczepił sie, nie moglam sie uwolnić, widzialam krew , ale no ten pan mi pomogł i go odciągnął odemnie. Było ciemno , wieczór. Mam 18 lat Prosze o interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts