dolphin Napisano 26 Października 2011 Napisano 26 Października 2011 chciałam poprosić o rozkład kart na pytania: - czy w najbliższym czasie poznam kogoś w kim się zakocham z wzajemnością-czy jest ktoś mi przeznaczony?; czy założę rodzinę - ostatnio w pracy słyszy się o zmianach, czy coś poważnego mnie dotknie? anna 15.10.1976 Cytuj
syla3 Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 Aniu przez najblizszy rok moze byc jedynie romans i nic wiecej jakos wszystko utknie w martwym punkcie , poniewaz ty tez jestes troche taka na dystans stwarzasz postwe obronną po poprzednich zranieniach i przejsciach .Dopiero do ok 3 lat masz piekne karty , gdzie rozpoczniesz nowy etap w zyciu i pojawia sie takze dziecko , które będzie twoja radoscia .Partner stabilny i moze byc na stanowisku. Wię nie przerazaj sie ze to długo bo może byc wczesniej i warto bedzie poczekac. Jezeli chodzi opracę to moze nie bedzie lekko , ale pozostaniesz w niej nadal , widac , że sporo dajesz z siebie i mozesz czuc sie niedoceniona. W przyszłosci pokazały się jakies kursy , szkolenia. Pozdrawiam. Cytuj
dolphin Napisano 29 Października 2011 Autor Napisano 29 Października 2011 dziękuje za poswiecony czas, pozdrowienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi