Jump to content

Prosze o interpretacje snu

Amesia

Recommended Posts

Znowu będę katowała snami o byłym.

Umowilam się z bylym w barze i kolezanka jego ( tez ja znam, a w realu jest mężatką) . Eks rozmawialm tylko z nia do do mnie siedzial bokiem. Bylam wkurzona poniewaz mielismy porozmawiac a zajął sie tylko tamta dziewczyną. Zaraz potem wszyscy wyszlismy do takiego jakby ogrodka , dobrze nie pamietam ale chyba na papierosa . Mialam do niego zal ze nie chce ze mna rozmawiac , On cos do mnie powiedział , ta kolezanka podeszla i zapytala o co chodzi wiec jej powiedzialam, ze mielismy miec dziecko, ze jego matka jest przciwno mnie , nazwyzywala mnie. Ona byla w szoku i zaczela cos tam krzyczec do eksa. On podszedl i ja pocalowal na chama , Ona go odepchnela . No i taki sen :o

Juz nie moge z tymi snami :o

Jak juz pamietam jakis sen to tylko o nim :o

Guest cyganicha

Tak to czasem bywa z tymi snami ;) Amesia a nie jest czasem tak,że w realu masz z nim jakieś niedokończone sprawy lub jest coś w Tobie co powoduje,że te sny z nim związane powracają? Może masz do niego o coś jeszcze teraz złość lub żal? To tłumaczyłoby te sny.Wygląda na to,ze czegoś może w samej sobie nie zakończyłaś w odniesieniu do tej relacji.

Dokladnie tak, mamy wiele spraw niewyjasnionych i nie poukladanych . Chcialam sie z nim spotkac aby wyjasnic i zamknac to wszytsko ale on nie chce. Nie potrafi zrozumiec ze ja tego potrzebuje .

Guest cyganicha

Jeżeli on nie chce a Ty czujesz taką potrzebę to albo do niego napisz i wyślij list albo zrób to mentalnie :) Jeśli zrobisz to z przekonaniem to pozytywny,oczekiwany efekt osiągniesz.Powodzenia i wiary w sama siebie Tobie życzę :)