Senny boy Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 siemka Chciałbym opisać kawałek mojego snu. Śniło mi się że kąpałem się w wannie i nagle zauważyłem że w wodzie są takie jakieś małe pijawki czy dżdżownice. Wyciągnąłem korek, opróżniłem wannę, i wlałem wodę od nowa. Gdy była pełna zauważyłem że tym razem w wodzie są ryby. Tym razem nie dałem za wygraną, wziąłem kubek i tym łapałem te rybki do kubka, a następnie wrzucałem je do zlewozmywaka który stał obok. Niestety rybek przybywało, zamiast ubywać, więc po pewnym czasie dałem sobie spokój i stwierdziłem ze smutkiem że dzisiaj nie dam rady umyć włosów. I to tyle z tego kawałka snu. Nigdy jeszcze nie miałem podobnego snu, więc postanowiłem go opisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 hej, jesteś zmęczony tym co minęło,tym co było i potrzebujesz odprężenia.Próbujesz oczyścić i zmyć z siebie to co się nagromadziło negatywnego w Twoim życiu,przechodzisz o krok dalej.Osiągniesz pozytywne efekty i spokój.Tyle,ze pozytywne załatwienie i uporządkowanie spraw nie da Tobie takiej radości jak powinno przynieść.Nie będziesz się umiał tym cieszyć. Dlaczego???? Może dlatego,że gdzieś w głębi siebie nie pozbędziesz się do końca przygnębienia lub smutku.Jeszcze chwilę z tym na własne życzenie będziesz żył.Ale to bedzie już niczym w porównaniu do tego przygnębienia jakie wcześniej przeżywałeś. Dużo siły i radości życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny boy Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 dziękuję za odpowiedź ps. nie wiedziałem że z tak małego fragmentu snu można wyciągnąć tyle informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 bardzo proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts