marylka142 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Śniło mi się dziś że miałam swoje dziecko.Było tak słodkie .Miało piękne oczka i jasna karnacje no może taką normalną jak ja .Cały czas się śmiało. Ja miałam wyjechać za granice inie mogłam się z nim rozstać.Na koniec snu to dziecko gdzieś mi się zagubiło czy nie pamiętałam gdzie je zostawiłam gdy poszłam robić mleko coś takiego.A i karmiłam z butelki nie z piersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Witam! Dzoecko w snach czesto symbolizuje obowiązki. "Twoje" dziecko jest noworodkiem świadczy to o tym że obowiązki przybędą lub przybyły niedawno. Jest uśmiechniete i radosne co świadczy o tym że te obowiazki nie są aż tak zajmujące dla ciebie ale mimo wszytko wymagają dodatkowej troski i uwagi - i to właśnie symbolizuje karmienie butelką i lęk przed zgubieniem dziecka. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marylka142 Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Dziękuje bardzo. Mam jeszcze takie małe pytanie czy te obowiązki to chodzi o pracę czy może o rodzine?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Witam! Trudno powiedzeć bo sam opis snu nie wskazuje na dziedzinę życia w której obowiązków przybędzie. zastanawia mnie ten wyjazd za granicę i to może jest wskazówka a mianowicie zagranica może swiadczyć o czymś od nas oddalonym, nie związanym bezpośrednio z nami jako osobą w sensie fizycznym kończąc zawiłe przemysłenia ten fragment może wskazywać na pracę do czego również pasowało by karmienie butelką a nie piersią. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuvvik Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Dziękuje bardzo. Mam jeszcze takie małe pytanie czy te obowiązki to chodzi o pracę czy może o rodzine?? to zalezy jakim typem jestes, rodzinnym domowym, czy ekspansywnym samorealizujacym sie. moze to tez byc nowe uczucie, takie przejscie w etap stabilnego zwiazku. w tej sytuacji rowniez nabieramy nowych obowiazkow, ale po podsumowaniu nie sa one jakies wyczerpujace. jednym slowem rozwijanie czegos nowego i pozytecznego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts