Guest Daffne Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 1- na ile jestem świadomy swoich zobowiązań karmicznych? Królowa buław Jesteś świadoma swoich zobowiązań i drogi,jaką powinnam zrealizować 2- jak pracuję nad długami karmicznymi? 2 monet, giermek monet, Słońce ->Cesarzowa Chwilowo zawieszenie działania, ale odrodzę się i własne siły by podążać dalej 3- jaki jest postęp? Królowa pucharów stałam się uczuciowa, ale niestety chyba zawieszona w działaniu, przez co nie ma postępów? 4- na czym powinienem się skoncentrować obecnie? Rycerz buław nad działaniem, nad korzystaniem z życia i okazji? Ale tylko tych, które dobrze na mnie wpływają 5- jakie sprawy karmiczne łączą mnie z nowymi znajomymi? Rycerz mieczy ktoś jest zły? Albo źle do mnie nastawiony? Nie wiem 6- co można uznać za spłacone długi? 6 monet, Głupiec, 3 buław ->Słońce chyba moje działanie na rzecz pomagania, wspierania innych. Oczywiście nadal mogę to robić, ale już nie ma zobowiązania, czas bym zajęła się sobą i własnym szczęściem? 7- czy zostały zaciągnięte jakieś nowe zobowiązania? Pustelnik, Cesarz -> Śmierć chyba tak, wobec mężczyzny. Dumny mężczyzna pragnący związku, ja Pustelnik ceniący równowagę 8- co jest nieuchronne? Kapłanka, Siła -> Śmierć Będę czuła się silna i docenię siebie przez wydarzenia jakie będą mieć miejsce? 9- co można zmienić? Cesarzowa, Kapłan -> Sprawiedliwość Mogę być w związku z kimś, spełniona, ale pod warunkiem, że Pan będzie fair (Kapłan+Sprawka=Śmierć) 10- w czym tkwi moja największa trudność? Król monet w utrzymaniu stabilnej relacji z pewną osobą, która czasem nie grała fair (odwrotność króla monet) 11- jakie czekają mnie nowe zadania karmiczne? 4 monet, Koło Fortuny, Gwiazda, 3 puchary ->Koło Fortuny ponownie wyjdę ze skorupki, nabiorę nadziei, otworzę się i los a raczej ja zadecyduje co dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ANEZ Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 1- na ile jestem świadomy swoich zobowiązan karmicznych? Królowa buław Jesteś kobietą przedsiębiorczą,posiadającą silną wolę i jesteś świadoma tego że" to co się odwlecze to nie uciecze" i zobowiązania należy wypełnić. 2- jak pracuję nad długami karmicznymi? 2 monet,giermek monet,Słońce->Cesarzowa. To różnie bywa,takimi zrywami,jednak zawsze idziesz tą właściwą drogą z niezwykłą energią ,która jest w Tobie. 3- jaki jest postęp?Królowa pucharów Postęp to jest w sprawach uczuciowych,jest to okres doświadczeń i wyciągania wniosków. 4- na czym powinienem się skoncentrować obecnie?Rycerz buław Na działaniu ale ograniczyć zapał,porywczość by nie podejmować pochopnych działań i decyzji. 5- jakie sprawy karmiczne łączą mnie z nowymi znajomymi? Rycerz mieczy Jakiś konflikt z mężczyzną,który za długo już trwa. 6-co można uznać za spłacone długi?6 monet,Głupiec,3 buław->Słońce Zrównoważyłaś w sobie dawanie i branie między innymi też w rodzinie,wiesz jak to teraz robić,jesteś mocniejsza i pewniejsza. 7 -czy zostały zaciągnięte jakieś zobowiązania? Pustelnik,Cesarz->Śmierć Jest to pogodzenie Twojej drogi rozwoju duchowego z byciem z mężczyzną. 8- co jest nieuchronne?Kapłanka,Siła->Śmierć Zmiana Twojego wnętrza by wypełnić zobowiązania. 9- co można zmienic?Cesarzowa,Kapłan->Sprawiedliwość Swoje życie osobiste wyważając wszystko za i przeciw by nareszcie być szczęśliwą. 10-w czym tkwi moja największa trudność?Król monet W utrzymaniu swojej stabilizacji materialnej i uczuciowej. 11-jakie czekają mnie nowe zadania karmiczne?4 monet,Koło fortuny,Gwiazda,3 puchary->Koło fortuny Tworzenie swojej przestrzeni życiowej biorąc pod uwagę zmiany jakie może Ci przynieśc los. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mana Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 To może ja jeszcze spróbuję coś naskrybać... 1- na ile jestem świadomy swoich zobowiązań karmicznych? Królowa buław Jesteś raczej świadoma swych zobowiązań karmicznych. Jesteś świadoma swego miejsca swego miejsca w sprawach karmicznych, także tego co masz przepracować. 2- jak pracuję nad długami karmicznymi? 2 monet, giermek monet, Słońce ->Cesarzowa Czeka Cię ciężka praca, nieraz może będzie trzeba w niektóre sprawy wnieść dwa razy więcej sił niż normalnie. Masz przed sobą dwie ścieżki i musisz wybrać jedną z nich. Wymagać od Ciebie będzie precyzji i dokładności, to także zdobywanie właściwej wiedzy. Także życie zgodne z prawami rządzącymi światem. 3- jaki jest postęp? Królowa pucharów Posiadasz intuicję, dzięki której możesz wyczuć co dalej robić. Może chwilowe lekkie rozprężenie, ale postęp jest. 4- na czym powinienem się skoncentrować obecnie? Rycerz buław Przede wszystkim działanie i gotowość do niego. Także, aby sprecyzować swoje pragnienia. 5- jakie sprawy karmiczne łączą mnie z nowymi znajomymi? Rycerz mieczy Może chodzi o kogoś, kto lubi z Tobą dyskutować, także związane z poszerzaniem wiedzy. Wsólnu rozwój, i dopingowanie siebie nawzajem 6- co można uznać za spłacone długi? 6 monet, Głupiec, 3 buław ->Słońce W sprawach materialnych, także jeśli chodzi o sprawy związane z rodziną i podziałem w niej obowiązków. Nauczyłaś się dawać i brać od innych. Udało Ci się chyba jakiś dług z początkowych wcieleń. Udało Ci się zamknąć jakiś etap, jakąś ważną część swych długów. Nauczyłaś się mówić co myślisz, ale jednocześnie uważać by nie ‘wypaplać; czegoś przez przypadek. 7- czy zostały zaciągnięte jakieś nowe zobowiązania? Pustelnik, Cesarz -> Śmierć Hmm.. trudno powiedzieć… może tu również chodzić o jakiś dług z jakiś ostatnich wcieleń, wobec mężczyzny, może jakiś Twój nauczyciel, przełożony. 8- co jest nieuchronne? Kapłanka, Siła -> Śmierć Przeobrażenie, zmiana. Będziesz dalej zdobywać różne doświadczenia, które jeszcze Cię wzmocnią. To Ty teraz będziesz wspierać rozwój innych, co zmieni, nauczy wiele nie tylko ich, ale również Ciebie. 9- co można zmienić? Cesarzowa, Kapłan -> Sprawiedliwość Będziesz się rozwijać, ale może już nie sama, ale z kimś, który wiele przeżył ciężkich sytuacji, ma wiele ciężkich doświadczeń, ale jednocześnie wiele się nauczył. Czas abyś nauczyła się osiągnąć wewnętrzny spokój. 10- w czym tkwi moja największa trudność? Król monet W odnalezieniu złotego środka. Aby zachować odpowiednie proporcje między różnymi sprawami i sferami życia… chociażby między materią a duchowością. 11- jakie czekają mnie nowe zadania karmiczne? 4 monet, Koło Fortuny, Gwiazda, 3 puchary ->Koło Fortuny Po pierwsze jak masz na kogoś liczyć, to licz na siebie. Dalej pracować na płaszczyźnie materialnej, także dzielić się tym co już osiągnęłać. Dalej spłacać swe długi i uważać by nie zaciągać następnych. Być kompetentną w jakieś dziedzinie. Bądź kreatywna, twórcza, dostrzeż piękno otaczającego Cię świata. Pamiętaj o swych obietnicach i przysięgach. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts