pawel116 Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 (edited) Witaj cyganicha Śniła mi się nieprzyjemna rozmowa telefoniczna. Wszedłem do pokoju i spostrzegłem, że mój telefon dzwoni. Podszedłem do biurka, na którym leżała komórka i zobaczyłem wyświetlający się komunikat "Dziadek dzwoni". Zaskoczyło mnie to, bo dziadek prawie nigdy nie dzwoni do mnie na komórkę. Odebrałem połączenie. Dziadek powiedział do mnie coś takiego: "Pawełek, kiedy Ty w końcu do mnie zajrzysz?". Ja zacząłem mu tłumaczyć, że aktualnie nie mam czasu przyjść w odwiedziny, bo mam na głowie poszukiwanie pracy i nie bywam w jego okolicy. On nie słuchał moich wyjaśnień i przez cały czas śmiał się szyderczo ze mnie. W pewnym momencie nie wytrzymałem i postanowiłem się rozłączyć. Po rozmowie opowiedziałem o wszystkim swojej matce, na co ona stwierdziła, że dobrze zrobiłem rozłączając się. Pozdrawiam. Edited October 27, 2011 by pawel116 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Witaj Paweł uważam,że Twój dziadek odczuwa potrzebę kontaktu z Tobą, rozmowy i jak we śnie tak w realu czeka na Twoje odwiedziny.Znajdź czas jeśli możesz i odwiedź dziadka. Ciesz się,że jeszcze masz dziadka - doceń to Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Ciesz się,że jeszcze masz dziadka - doceń to Ale żeś przyfasoliła ) Pozdrawiam również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Ale żeś przyfasoliła ) Nie miałam najmniejszego zamiaru tego robić. I mówię tu całkiem poważnie. Mówiąc o tym miałam na myśli fakt, byś korzystał z chwil i życia jakie możesz wspólnie z nim jeszcze spędzić. Każdy z nas kiedyś przejdzie na drugą stronę. A jeśli jego kiedyś już nie będzie po tej, byś mógł powiedzieć sobie,że przynajmniej robiłeś wszystko by z dziadkiem być jak najwięcej. Będzie go brakowało. Dlatego powiedziałam ciesz się, że masz dziadka i doceń to. Moich już dawno po tej stronie nie ma niestety... dziękuje Paweł za pozdrowienia jedź w odwiedziny do dziadka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 jedź w odwiedziny do dziadka On mieszka w tym samym mieście Więc pójdę pieszo :jezyk_oko: Pozdrawiam raz jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 oszszzz Ty masz tak blisko i brak czasu dla niego... nieładnie Paweł ja też i dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts