haruxharu Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 (edited) sen zaczął się od tego na połączeniu morza z rzeczką wchodzącą do lasu stał kamienny statek z wyrzeźbioną na sobie rybą . potem zaczęło mi się śnic że jestem w willi pełnej gości ale nagle zagasa światło a sztorm próbuje wedrzeć się do domu i widać wodę za oknem w postaci fal pomimo że morze nie jest tak blisko. później śniło mi się że znów poszłam na to połączenie lasu z rzeką ale było tam pełno sieci rybackich z których zrobiono schody na balach i były też na ziemi na bagiennej ziemi bo prawie wpadam w bagno . potem weszłam na te schody z siedzi rybackiej i szłam na takiej prostej podstawie z tych sieci potem zobaczyłam stare kamienne schody i dziewczynkę ona zeszła szybszą połową schodów jak trochę dłuższą i poskręcaną . wreszcie byłam na plaży .podniosłam butelkę z korkiem i zobaczyłam że kumpela łapie jakąś butelkę która spełnia życzenia i później śnił mi się sen we śnie że jestem w świcie sterowanym przez tą kumpele i tam każdy próbował mnie zatrzymać . wyszłam z łazienki do której szybko wszedł jej ojciec bo chciał mnie z niej wyprosić potem w autobusie była kierowcą moja i jej wspólna kumpela ale nie prowadziła choć autobus jechał i zaczęła mnie łapać za ramie i wyginać się jak plastelina . ja odrzuciłam ją i poleciałam w stronę nieba . nagle znów byłam w willi w której były zabite deskami małe okienka które otwierał mój brat a ja mu mówiłam że nie wolno bo znów będę miała sen we śnie a on 2 z 9 pootwierał i znów miałam sen we śnie o samochodzikach z zębami ale też z niego wyszłam i poszłam na końcu nad rzeczkę gdzie były bawiące się dzieci i fajerwerki .dodam jeszcze że na końcu śnił mi się lis (szczenie ) na smyczy który próbował uciec ale go trzymałam w parku gdy siedziałam na huśtawce , park był duży pełen trawy z palcem zabaw obtoczony lasem Edited October 29, 2011 by haruxharu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Coś dzieje się u Ciebie w sferze uczuciowej. Były lub jeszcze trwają przejścia w tej sferze, kłopot i cierpienie Twoje.I czytając Twój sen dalej powiem,że te kłopoty w sferze uczuciowej w związku będą się jeszcze utrzymywały.Ty w całej tej sytuacji kieruj się swoim sercem i rozumem, nie ulegaj sugestiom innych osób, które będą próbowały Toba manipulować. Postępuj zgodnie z tym co dyktować będzie Tobie Twoje serce i Twój rozum. Bądź rozważna.Nikogo nie trzymaj na siłe przy sobie.Jeśli to prawdziwe uczucie, które Was łączy będziecie razem ale póki co u Ciebie zawirowania.Pozdrawiam i wszystkiego co najpiękniejsze życzę w realu oraz tylko miłych i dobrych snów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts