Mentalny Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Ostatnio snilo mi się, że poszedlem z kolega na tzw. PGR i tak stała ciezarowka, stare auta itp. I kolega do mnie ze tam ktos zmarl i wskazal pod ciezarowke palcem. Naokoło nas stali ludzie moze z 5 zajeci swoja pracą nie zwracali uwagi na to co robimy. Za chwile na ten PGR podjechal motor bez nikogo i zaczal robic jakies tricki, zaczelam go kopac ale nic. W koncu pojawila sie twarz ale na motorze i cos zaczal mowic ale nie pamietam co. Gdy zaczal odjezdzac odwrocil sie do tylu a jego twarz zaczela sie zmieniac(facet mial kozia brodke) ale zamknelem oczy i nie patrzalem jak sie zmienia. Gdy odjechal popatrzalem na tych ludzi ktozy stali i za chwile padli na glebe a za nimi pelno krwi na scianach. Sny z ta zmieniajaca sie twarza pojawily sie juz z 3 razy.. Nie wiem o co chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentalny Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Zinterpretuje ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Ja przepraszam, ale powiem w skrócie. Sen niby prosty, a jest dość zawiły. Zmęczył mnie troszkę ;p A więc uważam, że wraca/ostatnio wróciła do Ciebie jakaś brzydka sprawa z przeszłości. Brakuje Ci w zyciu wsparcia i zainteresowania, mimo tylu otaczających osób czujesz się osamotniony. Życie (lub jakas jego sfera) ucieklo Ci spod kontroli i to tak bardzo, bardzo. Jakaś osoba w Twoim otoczeniu przechodzi zmianę (na gorsze niestety) a Ty udajesz, że tego nie widzisz, nie chcesz jej wesprzeć. Oddalacie się od siebie z tą osobą. No i widzę nieciekawy okres w Twoim życiu, problemów i dołów. Postępuj zgodnie z sumieniem i sercem, a na pewno dobrze z nich wyjdziesz. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentalny Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Faktycznie.. Ma to sens. Dzięki wielkie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts