aszmika Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 Witam! Proszę o pomoc w zrozumieniu tego snu. Śniły mi się różne scenki, czasem wyrwane z kontekstu.Pamiętam że widziałam zdjęcie, jakby na facebooku,na zdjęciu były dziewczyny jadące kolejką górską a w wagoniku za nimi siedział Bartek Wrona! Nagle to zdjęcie zamieniło się w filmik na którym dziewczyna obejrzała się że ma go za sobą i wtedy zaczęłam to przeżywać, jakbym też jechała tą kolejką!Widziałam że dziewczyna zaczęła śpiewać jakąś jego piosenkę żeby dać mu znać że go rozpoznała, ale ciągle jechali... Potem pamiętam że byłam w jakimś budynku, znów coś na rodzaj szkoły.Były tam osoby które znałam i te mi całkiem obce.To miała być jakaś niby szkoła, kurs coś takiego, ale nagle okazało się że był tam salon piękności! Więc poszłam skorzystać, bo ponoć mogłam, więc zobaczyłam kosmetyczkę, ona zaprosiła mnie na paznokcie, ale nie pamiętam czy do niej podeszłam. Z kolei wychodząc stamtąd musiałam zjechać na zjeżdżalni! I to takiej jak na basenie,tylko bez wody!Potem chyba leciałam samolotem, czy jechałam pociągiem,nie pamiętam zbytnio tego,ale dotarłam do kolejnego miejsca, które było jakby zamkiem w którym mnie zamknięto! Pamiętam że widziałam drzwi,które próbowałam otworzyć,ale za nimi pojawiały się kolejne, a za tymi następne, aż w końcu zdenerwowana zaczęłam płakać!Przy każdej próbie otwarcia widziałam że ktoś tam siedział na pieńku, chyba jakiś mężczyzna w czarnym stroju, ja zaczęłam krzyczeć żeby mnie stąd wypuścił. W końcu prosiłam,błagałam,aż nagle drzwi się otworzyły! I wyszłam na te otwarte przejście pomiędzy murami zamku(chyba krużganek, nie znam tych określeń), jak w Malborku! Wtedy się obudziłam. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za udzieloną pomoc! Cytuj
Gość LuckyBoy94 Napisano 29 Października 2011 Napisano 29 Października 2011 Nie sugeruj się tym zbytnio, to tylko sen, a do tego w mojej interpretacji ;p Ta część o kolejce górskiej - jakbyś obserwowała życie, a bardzo chciała brać w nim udział, "wziąć byka za rogi", jakbyś bardzo chciała miłości (damsko-męskiej). Jesteś bardzo zamknięta w sobie.. Otwórz się. Nie bądź taką skromną szarą myszką . Uważasz (być może masz rację), że Twoje życie jest namiastką tego, czym chciałabyś by było (pusty basen), bardzo mało radości z niego wyciągasz. Przemieszczasz się w życiu z jednej sytuacji w inną, ale dajesz się w nich zamykać, pozwalasz innym wpływać na Ciebie, pozwalasz im nad Tobą panować. Niby widzisz w życiu drzwi (wejście do nowego okresu, wyjście z danej sytuacji), ale nie możesz ich otworzyć, gubisz się w nich. Płaczesz - rozkładasz ręce, problemy w życiu Cię przerastają, za wiele razy dostałaś po tyłku.. Ten mężczyzna w czarnym stroju to tak jakby jakiś mężczyzna z Twojego życia.. Czarny strój wskazuję tutaj żałobę, smutek. Może to być np facet, którego kochałaś. Błagasz go, by Cię wypuścił - to można odebrać dosłownie, chcesz się uwolnić od niego, chcesz zostawić przeszłość za sobą. Błagasz.. - bardzo chcesz rozwiązania, pomocy. Drzwi się otworzyły - wyciągniesz się z kłopotów Bardzo, bardzo życzę Ci wytrwałości, odwagi i siły. Pozdrawiam Cytuj
aszmika Napisano 29 Października 2011 Autor Napisano 29 Października 2011 Serdeczne Dzięki! Nie wiem czy to zasługa jakiś twoich umiejętności czy czego innego, nie wiem! Wiem jedno: Trafiłeś w samo sedno! Dziękuję ci bardzo! Tak, pragnę miłości, Tak, jest mężczyzna którego kochałam, a teraz chcę od niego odejść ale nie potrafię,Tak,znam rozwiązanie problemu, ale boję się że sobie sama nie poradzę,Tak, pozwalam innym wpływać na moje życie, choć staram się tego unikać. Dziękuję ci za pomoc w zrozumieniu i tego snu i mojego problemu! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj
Gość LuckyBoy94 Napisano 29 Października 2011 Napisano 29 Października 2011 Bardzo mi miło, że mogłem choć troszeczkę pomóc Na pewno sobie poradzisz, odwagi i więcej wiary w siebie Trzymam kciuki. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi