Sabina78 Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 Juz dwa razy sniło mi sie że znalazłam biżuterie.Raz pomogła mi w tym zmarła mama a drugi raz znalazłam w swojej szkole podstawowej (mam 33lata).troche mnie to nurtuje bo czemu az dwa razy taki sen? Cytuj
Ysabell Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 Biżuteria to generalnie bogactwo i wartości duchowe lub to, co jest najważniejsze w życiu danej osoby. Jeśli coś się śni więcej niż raz, nie zmienia znaczenia snu, ale jego wagę. Znaczenie symboli jest dla Ciebie wyjątkowo ważne w tym czasie. Bardzo trudno zinterpretować ten sen, mając tak mało szczegółów. Czy pamiętasz coś jeszcze? Co wchodziło w skład tej biżuterii? Łańcuszki, pierścionki, diademy, złoto, srebro, jeśli kamienie - to jakie? Czy w Twoim życiu zachodzą jakieś poważne zmiany? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi