KACPEREK15 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 (edited) Bujam dziecko w wozku,nie wiadomo skad pojawia sie woda zalewa wozek-dziecko wyrwane z wozka zaczyna tonac;wiec szukam reka-znajduje je lapie za nozke-wyciagam-jest jak niezywe-potrzasam nim lapie oddech-zyje. Edited October 29, 2011 by cyganicha ort.,lit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Twoją "harmonię" w życiu zalewają fale dość negatywnych myśli, rzeczy, sytuacji, rozczarowań i bardzo, bardzo chcesz się z tego wyciągnąć. Rozpaczliwie szukasz rozwiązania. Nie szukaj jego tak bardzo rozpaczliwie, wyciągnij z siebie dobro i spokój, a złapiesz oddech - będziesz żyć Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPEREK15 Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 twoją "harmonię" w życiu zalewają fale dość negatywnych myśli, rzeczy, sytuacji, rozczarowań i bardzo, bardzo chcesz się z tego wyciągnąć. Rozpaczliwie szukasz rozwiązania. Nie szukaj jego tak bardzo rozpaczliwie, wyciągnij z siebie dobro i spokój, a złapiesz oddech - będziesz żyć pozdrawiam. dziekuje bardzo -to prawda conapisales Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Bardzo proszę. Bardzo mi miło w takim razie ;D. Taki okres przemija. Przebrniesz przez to Dziękuję za punkcik reputacji, życzę powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPEREK15 Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Jestem nowa na forom wiec jeszcze niewiem jak sie poruszac w tym swiecie-jak masz jakies wskazowki-to poprosze-pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Szkoda, że nie masz opcji pw, trudno napiszę więc tutaj. Mam jedną bardzo ważna - używaj rozumu, nie przyjmuj wszystkiego do siebie. Rób to co czujesz, że powinnaś. Nie wiem czy w pełni zrozumiałaś, więc się powtórzę - ten sen odnosi się do twojego życia realnego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPEREK15 Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Tak. Rozumiem co mi napisales -.co to jest pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Prywatna Wiadomosc. Nie mozesz jej wysylac, ani odbierac, bo nie przekroczylas iluś tam postow (chyba 10). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACPEREK15 Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Rozumiem-szybko sie ucze i szybko bede miala te 10postow-pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts