Gość Mana Napisano 29 Października 2011 Napisano 29 Października 2011 Dziękuję bardzo Daff za 'postawienie' karcioszek Rozkład, który 'podała' Anez, bardzo ciekawy... 1- przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 10 monet Poznanie bogactw sfery uczuć w różnych jej odmianach, uwolnienie się od jakiś ograniczeń czy nieprawdziwych przekonań. Hmm… może założenie rodziny, życie w harmonii. Posiadanie pewnego grona bliższych znajomych, z którymi łączyłyby mnie moje zainteresowania… 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć - 9 pucharów Hmm… może żeby nie być przesadnie troskliwą, nauczyć się i brać i dawać. Coś już zostało zrobione, jeszcze brakuje tej drugiej osoby aby dzielić z nią życie. 3-to,co już przepracowałem w sferze uczuć - 8 mieczy Może udało mi się trochę przestać negatywnie myśleć, wyszłam już z pewnej pułapki. Wiem, że nie zawsze jest ławo, ale mi to nie przeszkadza. 4 -przyszłe zadania w sferze działań – Świat Coś należy zakończyć, albo bliskie jest zakończeniu. Powinnam nieść ludziom miłość… 5- obecne zadania w sferze działań - Koło Fortuny Żeby nie być biernym, tylko działać. Będą jakieś szanse i należy je wykorzystać. Dużo zależy też od samej Fortuny. 6-zakończone zadania w sferze działań - 6 monet Nauczyłam się jak dzielić obowiązki w rodzinie. Już jakieś długi spłacone, nauczyłam się pomagać nie czekając na rewanż (?) 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi - Sprawiedliwość Może żeby nie być upartą, nieprzejednaną czy nieustępliwą w relacjach z innymi ludźmi. Żeby znaleźć jakąś równowagę w kontaktach z ludźmi. 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi - Rycerz pucharów -.- czyżbym kogoś miała zaniedługo spotkać o.O Może kierowanie się intuicją przy kontaktach z ludźmi czy różnych problemach. 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi - giermek monet Nauczyłam się jak to jest w relacjach międzyludzkich w np. w szkole. Zauważyłam pewne prawidłowości..... 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości - Kapłan Będzie mnie wspierał, radził. Wystarczy, że zwrócę się do Niego po radę… Także dzięki dalszej pracy nad sobą i nad karmą... 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym? - 8 pucharów Po prostu być cierpliwą. Także być świadomą, że nie na wszystko mam wpływ, a niektóre sprawy są niezależne ode mnie. Może także dzięki wędrówce w głąb siebie. 12 -jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym? - 2 pucharów Ehmm…… współpracujemy już ze sobą, poznajemy się (?), może ja Jego poznaję. Wspiera mnie i znaleźliśmy już jakby swój własny język do porozumiewania się 13- mój karmiczny anioł stróż - Umiarkowanie Jest dość cierpliwy i zapewnia mi poczucie bezpieczeństwa, chroni mnie… Pewny jest swych racji, pełny siły spokoju… Będę bardzo wdzięczna za Wasze interpretację/Waszą pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Gość Erza Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Kochana, zajrzę wieczorkiem, bo dziś to taki zalatany dzień mam. Potem zedytuję ten post. :* Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 ok. Będę czekać. pozdrawiam Cytuj
Gość Erza Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 1- przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć 10 monet osiągnięcie pełni w uczuciach, spełnienie uczuciowe, bezgraniczne otwarcie się na nowe, ale także możesz stanąć przed wyborem typu mieć czy być 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć 9 pucharów przede wszystkim pokochać samą siebie, poznać siebie, docenić siebie jako kobietę, człowieka, osobę świadomą swoich wartości i możliwości 3-to,co już przepracowałem w sferze uczuć 8 mieczy udało Ci się wyjść z cienia, nie boisz się już pokazać swoich uczuć, nie chowasz i nie tłumisz ich w sobie 4 -przyszłe zadania w sferze działań Świat otwarcie się na potrzeby innych, prawdopodobnie będziesz poświęcać swoje dobro dla dobra ogółu 5- obecne zadania w sferze działań Koło Fortuny te zadania to trochę takie niespodziewane są, bo dawane przez los, na pewno jest ich wiele i przychodzą/trafiają się w różnych momentach 6-zakończone zadania w sferze działań 6 monet zakończona została pewna współpraca z innymi osobami, swego rodzaju spłacanie długu, coś na zasadzie: "pomogłam X, X pomogła mnie i jest równowaga" 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludźmi Sprawiedliwość Sprawiedliwość ładnie się uzupełnia ze Światem na pozycji 4; wydaje mi się, że w przyszłym wcieleniu możesz pełnić jakieś funkcje publiczne i będą one od Ciebie wymagały właśnie dużego poczucia sprawiedliwości, umiejętności wyciągania właściwych wniosków i oceniania postępowania innych ludzi 8-obecne zadania w kontaktach z ludźmi Rycerz pucharów kierowanie się empatią, sercem, uczuciami w kontaktach z innymi ludźmi, patrzenie na ich postępowanie przez pryzmat uczuć, a nie surowe intelektualne ocenianie 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludźmi giermek monet nauczyłaś się pewnych niepisanych zasad panujących i obowiązujących w kontaktach międzyludzkich, coś na zasadzie tego nie wypada, a to wypada 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości Kapłan w kontakcie z opiekunem karmicznym może medytacja, większe uduchowienie, większe otworzenie się na sprawy moralne, spojrzenie na tradycje 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym? 8 pucharów prosić go zawsze o pomoc, kiedy tego potrzebujesz, nie zapominać o nim, kiedy jest Ci źle i potrzebujesz duchowego wsparcia, on po to jest, żeby Cię wspierać i pomagać 12 -jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym? 2 pucharów był obecny przy Twoich narodzinach i do końca tego wcielenia będzie przy Tobie 13- mój karmiczny anioł stróż Umiarkowanie i tutaj też świetnie współgra 2 pucharów z Umiarkowaniem (podobne energie), wydaje mi się, że Twój karmiczny anioł stróż to Twoja bliźniacza dusza, która zawsze i wszędzie z Tobą jest Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Dziękuję serdecznie Pozdrawiam Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 1 -przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 10 monet Osiągnięcie równowagi w sferze spraw ducha ,materii i emocji.Rownowaga ta pozwoli na stabilny związek,stworzenie rodziny z tradycjami które zajmą priorytetowe miejsce w Twojej przestrzeni życiowej. 2-obecne zadania karmiczne w sferze uczuć-9 pucharów Zasmakować tej miłości i być szczesliwym 3-to, co już przepracowałem w sferze uczuć-8 mieczy Ty już wiesz ile możesz,ile znaczysz i znasz drogę do spełnienia w tej dziedzinie życia. 4-przyszłe zadania w sferze działań -Świat Bądz wytrwała i doprowadz sprawy do końca jest szansa na stworzenie związku w którym jednością będą ciała,dusze i umysły. 5-obecne zadania w sferze działań-Koło fortuny Zdaj sobie sprawę,że sa okresy szczęścia i nieszczęścia bo koło sie cały czas kręci.Wykorzystuj najlepsze,nadarzające się okazje aby zmienić swoją sytuację na coraz lepszą,ciesz się chwilami szczęścia. 6-zakończone zadania w sferze działań- 6 monet Osiągnęłaś równowagę w dawaniu i braniu. 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi -Sprawiedliwość Naucz sie myśleć głową bardziej niż sercem,badz cierpliwa,wycisz emocje i niebój sie zmian. 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi -Rycerz pucharów Konsekwencja,pokaz swoje uczucia,emocje,jeżeli są jakies konflikty niech nastąpi pojednanie i pokój. 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi -giermek monet Stałaś sie bardziej pewna ,stanowcza,jeżeli jest szansa, starasz sie by inni poznali Cie taka jaka jesteś. 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości-Kapłan Twoja wiara w to ,że On jest i możesz na niego zawsze liczyć. 11-jak obecnie wzmacniac kontakt z przewodnikiem duchowym-8 pucharów Twoje wnętrze podpowie Ci jaka wybrać drogę. 12-jakie przesłanki z przeszłości świadcza o kontakcie z opiekunem duchowym?2 pucharów Przeobrażenia jakie w Tobie następują swiadczą o Waszej współpracy. 13-mój karmiczny Anioł Stróż-U miarkowanie To Anioł wewnętrznej równowagi i harmonii. Cytuj
Gość Mana Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 Bardzo bardzo dziękuję Anez Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 1- przyszłe zadania karmiczne w sferze uczuć - 10 monet Bardzo możliwe, że będziesz mieć okazje do osiągnięcia równowagi uczuciowo -materialnej. Możliwe, że pojawi się w Twoim życiu ktoś, z kim będziesz planować wspólną przyszłość z czasem 2- obecne zadania karmiczne w sferze uczuć - 9 pucharów Doceniać siebie, sprawiać sobie radość, ale także być ciepłą, sympatyczną wobec innych, jednak z zachowaniem asertywności 3-to,co już przepracowałem w sferze uczuć - 8 mieczy Jakieś blokady emocjonalne możliwe, że miałaś, które udało się już do tej pory przełamać, dzięki czemu łatwiej jest Ci nawiązywać bliższe relacje z sferze uczuć 4 -przyszłe zadania w sferze działań – Świat Powinnaś otworzyć się na świat dosłownie, przyjmować wszystko co przynosi, ale także dzielić się tym co posiadasz z innymi. A więc korzystaj z spotkać ze znajomymi, randek, ofert pracy...bierz wszystko )) 5- obecne zadania w sferze działań - Koło Fortuny tak, powinnaś otworzyć się na zmiany, iść w ich kierunku bo wszystko co wydarzy się niebawem albo ludzie, którzy staną na Twej drodze mogą być "po coś". Wyłapuj takie okazje i nie bój się zmian. 6-zakończone zadania w sferze działań - 6 monet Możliwe, że nauczyłaś się być tolerancyjną w kontaktach z otoczeniem albo też bardziej asertywną by otoczenie nie wykorzystywało Twej dobroci zbytnio 7-przyszłe zadania w kontaktach z ludzmi - Sprawiedliwość Dawaj innym z siebie tyle na ile zasługują... Nagradzaj i odwzajemniaj dobroć, życzliwość, ale trzymaj dystans wobec tych, którzy nie mają dobrych zamiarów 8-obecne zadania w kontaktach z ludzmi - Rycerz pucharów Otwórz się na miłość, możliwe, że spotkasz kogoś wrażliwego, uczuciowego albo jest w Twoim otoczeniu ktoś, komu nie jesteś obojętna i gdzieś tam po cichu skrycie wzdycha do Ciebie, albo Ty powinnaś być tym uczuciowym rycerzem, który daje od siebie sympatię, ciepło i dobroć 9-zakończone zadania w sferze kontaktów z ludzmi - giermek monet Stałaś się bardziej rozsądna, stanowcza w kontaktach z otoczeniem 10-co pomoże utrzymać łączność z moim opiekunem karmicznym w przyszłości - Kapłan Łączność pomoże utrzymać Ci Twoja wewnętrzna mądrość. Możliwe, że kierowanie się swoimi zasadami, bycie wyważoną, rozsądną pomaga Ci mieć "jasny" umysł, dzięki któremu łatwiej jest się kontaktować z "górą" 11-jak obecnie wzmacniać kontakt z przewodnikiem duchowym? - 8 pucharów wsłuchiwać się w siebie, wzmacniać i pracować nad swoją intuicją, śledzić swoje sny 12 -jakie przesłanki z przeszłości świadczą o kontakcie z opiekunem duchowym? - 2 pucharów dobroć ze strony innych ludzi, którzy pojawiają się w Twoim życiu by Cię bezinteresownie wesprzeć, gdy tego potrzebujesz. Są to osoby zesłane przez opiekuna duchowego, który poprzez doświadczenie dobroci i wsparcie wzmacnia Cię 13- mój karmiczny anioł stróż - Umiarkowanie Piękny anioł i bardzo silny:). Wspiera Cię w Twej drodze życia w odpowiednich momentach, czuwa nad Tobą i wiedz, że w najgorszych momentach zawsze przy Tobie będzie Cytuj
Gość Mana Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Dziękuję serdecznie Daff Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Dziękuję serdecznie Daff Pozdrawiam Nie ma sprawy Anien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi