anioOołek Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Witam, pewnie juz nie raz ktoś pisał o takim śnie. Nie wiem co to oznacza a bardzo mnie to nurtuje. Systematycznie sni mi sie ciągle ta sama osoba. Jest to chłopak z ktorym kiedys cos mnie łączyło, podkreślam kiedys... Nie jest to za każdym razem ten sam sen. Co noc śni mi sie w innej sytuacji np. siedzi gdzies i patrzy na mnie kiedy ja cos robie , albo trzyma mnie za reke i czuje ze moge na niego liczyc. Innym razem śni mi się jako mój chłopak, a eszcze innym jako ktos calkiem obcy albo ktos kogo nienawidze. Dzieje sie juz tak od prawie roku i bardzo bym chciala wiedziec czy cos to oznacza. Z gory dziekuje za odpowiedz:):icon_smile2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skowyt Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Wydaje mi się, że za nim tęsknisz. Ja tak mam już jakieś 6 może 7 lat:boisie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Być może jest między Wami jakaś silna więź emocjonalna o nieco głębszym pochodzeniu. Niektórzy przypisują takie powiązanie poprzednim inkarnacjom, w których byliście sobie w jakiś sposób bliscy i zostało to zapamiętane przez Waszą istotę/postać duchową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts