Jump to content

szkoła podstawowa, bójka 2 koleżanek

pawel116

Recommended Posts

Od paru dni prześladują mnie powtarzające się sny ze szkoła podstawową w roli głównej. Zaznaczam, że do tej pory podstawówka nigdy mi się nie śniła. Dzisiaj byłem na jakiejś lekcji i oglądałem film. W klasie było 2 facetów, którzy nas pilnowali na zmianę - kiedy jeden wychodził to drugi wchodził i tak ciągle. Później znalazłem się przed salą, była przerwa. Chodziłem po korytarzu, dookoła mnie biegały małe dzieci. Pamiętam, że czułem się nieswojo w ich otoczeniu, nie mogłem zrozumieć dlaczego tam jestem i kto mi kazał. Podszedłem do 2 koleżanek, z którymi w rzeczywistości chodziłem do tej samej klasy. Siedziały pod salą obok mojego plecaka. Zobaczyłem, że jedna z nich trzyma w ręku jakąś grubą książkę i dyskutuje na jej temat z tą drugą (obie się kiedyś przyjaźniły). Spytałem się jej co robi, a ona na to że przeczytała lekturę i teraz się przygotowuje do sprawdzianu, który będzie za jakiś czas. Ja powiedziałem, że tej lektury nie będę czytał, bo jest zbyt gruba i że przeczytam streszczenie. Na to ona mi powiedziała, że trzeba przeczytać w całości żeby znać wszystkie szczegóły, bo ta lektura na pewno pojawi się na maturze (maturę zdawałem w tym roku). Powiedziała to z takim jakby wyrzutem, że ja nie czytam książek. Usiadłem koło nich. Chciałem się o coś jeszcze zapytać, ale nie podobało się to tej drugiej koleżance, która siedziała między nami. Przeszkadzaliśmy jej w czymś, bo rozmawialiśmy przez jej głowę. Jednak koleżanka z książką sama zaczęła mi coś opowiadać, co rozzłościło tę siedzącą obok mnie. Na to tamta wpadła w szał, odwróciła się i zaczęła z całej siły walić ją pięścią w plecy. Uderzyła ją 6 razy pod rząd. Koleżanka z książką poczęła zwijać się z bólu, przy czym ta druga miała zaciśnięte zęby ze złości. Wszyscy dookoła stali osłupieniu i nie docierało do nich co się stało, skąd nagle taki wybuch agresji. Ja również nie mogłem pojąć całej sytuacji. Pobita dziewczyna wstała i chwiejnym krokiem udała się do łazienki trzymając się przy tym za nos (jakby dostała krwotoku). Potem sen się skończył. Proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam Cię cyganicho serdecznie :)