haruxharu Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 śniło mi się że pogodziłam się z przyjaciółką a później tego żałowałam myślałam sobie "przecież było tak dobrze a teraz ona znów będzie wpływała negatywnie na mnie i jak się od niej uwolnię ? " i miałam wrażenie że to nie sen i że już zrobiłam coś złego czego nie uda mi się zmienić ( tak naprawdę jestem z tą osobą w kłótni już od 2 miesięcy , miałam z tą osobą często kłótnie ale teraz przesadziła i udowodniła że nigdy nie była przyjaciółką ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Sen jest tylko wynikiem Twoich przemyśleń i odczuć z reala.Jesteś z koleżanką pokłócona i nie czujesz potrzeby poprawy tych relacji.Masz żal do niej, jestes zła na nią i stąd taki sen.Innego przesłania ja nie widzę.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts