Diana020 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Witam ! mało kiedy sprawdzam znaczenie snów w senniku ale ostatnio śnił mi się piękny złoto brązowy pegaz galopujący obok mojego domu z złoto kremowym rydwanem , gdy ujrzałam go we śnie przez myśl przeszło mi ze chciała bym żeby własnie taki pegaz wiózł mnie do ślubu. Tak urzekł mnie mój senny pegaz ze postanowiłam sprawdzić co oznacza taki sen ale nigdzie nie znalazłam interpretacji tak wiec bardzo proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Sam pegaz w sobie zawiera już wiele magii . Pegaz jest piękny, rydwan jest piękny - marzenie jest piękne. Gdy ujrzałaś tego pegaza chciałaś, by wiózł Cię do ślubu - marzysz o pięknym ślubie, żeby ten ślub był początkiem pięknej bajki. Bardzo ładny, przyjemny sen Jesteś w poważnym związku? Jeśli tak pegaz może zwiastować zaręczyny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diana020 Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Dziękuję za interpretacje mam nadzieje ze się spełni chociaż dopiero od niedawna jestem w związku. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Życzę Tobie jak najlepiej, również życzę Ci by się spełniło, jeśli to ten facet, ale chyba czujesz, że tak Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts