pretoria Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Witaj. Ślicznie Cię proszę o interpretację snu. Szłam z "kolegą" za rękę pewną ulicą w moim mieście. Ja myślałam jak puścić tą rękę żeby go nie urazić, bo ktoś ze znajomych, z rodziny może nas zobaczyć, a poza tym ja nie lubię chodzić za rękę. Przechodziliśmy niedaleko klatki jednej osoby z mojej rodziny i puściłam jego rękę no i się obudziłam. Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Witaj Pretoria :)dziękuję Nie wiem na ile moja interpretacja będzie właściwa ale widzę tu tylko jedno konkretne przesłanie. "Kolega" z reala i Wasze relacje, przyjaźń i szczere uczucia z jego strony.Gdybyś tylko chciała i była gotowa to przyjaźń i miłość wielka między Wami.Tyle że z jakiegoś powodu Ty nie chcesz, nie jesteś gotowa na poważny związek, albo na związek z nim.Puściłaś jego rękę we śnie,więc może to oznaczać,że puścisz go wolno w realu.Bardzo proszę i pozdrawiając życzę dużo radości oraz miłości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretoria Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 Kochana jesteś niezastąpiona w interpretacji snów;) Jest tak jak napisałaś- on coś do mnie czuje natomiast ja niekoniecznie. Z punkcikiem na pewno powrócę. Gorąco pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Bardzo się cieszę, że mogłam Tobie pomóc Dziękuję i także pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts