heroinoname Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 (edited) dziś snił mi sie chłopak który mi sie podoba, był ze mną c a nawet kłócąc się an pole pszenicy. Jechał kombajn ogromny w kształcie pajaka , chłopak - Marcin go nie zuważył i jakby ucięło mu nogi ale nie do końca. Wyciągnęłam go i zwqlokłam gdzieś. Pamiętam, że siedzieliśmy na drzewie a na dole biegły gazele. POMOCY !! Edited November 1, 2011 by cyganicha ort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 "był ze mną c a nawet kłócąc się na pole pszenicy" O co chodzi? On nie zauważył ogromnego kombajnu w postaci pająka i odcięło mu nogi - przykre doświadczenia z kobietami, naprawde przykre, boi sie tego, ale jednak nogi nie ucięły się do końca, więc jest dla niego szansa na naprawę relacji damsko-męskich ;p Zaciągnęłaś go w tym stanie na drzewo - zaopiekowałaś się nim, jego relacje sie poprawia. Gazela wg sennika symbolizuje gwałtownego wielbicie, który okaże się dobrym mężem Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluebell Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Przede wszystkim nie każdy sen coś ma oznaczać, czasami jest to gra zmęczonego całodziennymi sprawami umysłu. Ale jakby tu się doszukiwać jakiegoś znaczenia, to ogólnie ujmę, że prawdopodobnie Tobie bardziej zależy na tej relacji niż jemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts