Gość Vampirella Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Cyganicho kochana mam pewien sen do interpretacji Dziś w nocy śnił mi się taki oto sen. Byłam z moją Ciotką i poszłyśmy razem zwiedzić pewien dom na mojej ulicy ... to było kilka domów dalej od mojego. Chodziłyśmy sobie po tym domu niezauważone praktycznie, zaglądałyśmy w każdy zakamarek, pokoje. Potem poszłyśmy na poddasze, tam były pokoje dla syna lokatorów ... kuchnia, łazienka i taki pokój dzienny, on w tym czasie grał na gitarze. Potem zeszłyśmy na dół, na parterze była ogromna kuchnia i taki jakby bar, były stoliki i siedziało tam dużo ludzi. W pewnej chwili podszedł do nas pewien pan w średnim wieku oddał na męskie buty, powiedział że je już wypastował i nam je zwraca oraz wypisał taki kwitek, napisał na nim jakąś dużą kwotę coś około kilkudziesięciu złotych, ale powiedział żeby nie płacić, bo on to za darmo zrobił i jeśli chcemy jeszcze jakieś buty odświeżyć, to on chętnie nam to zrobi, tylko żeby nie zapomnieć pokaz tego kwitka. Podarował nam też taką czerwoną blaszaną puszkę w której były różne długopisy, wieczne pióra, wsuwki do włosów, spinki ... bardzo piękne z kamieniami szlachetnymi. oraz słodkie lizaki ... Potem razem z ciocią udałyśmy się do innego domu ... do którego wleciałyśmy przez taras ... ten drugi był bardzo piękny, trochę przypominał rezydencję, było tam dużo złota, właścicielka jeszcze spała, ale po woli już się budziła ze snu. No i sen się skończył ... Bardzo proszę o pomoc w interpretacji ... Pozdrawiam serdecznie, V Cytuj
Gość cyganicha Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Vampi Kochana chciałam napisać ale powtórzę Twoje przywitanie ze mną ale nic nie szkodzi, niech tak jest odpowiedz sobie na pytanie co w Twoim życiu jest aktualnie dla Ciebie najważniejsze?Nad czym najwięcej teraz rozmyślasz,analizujesz,zagłębiasz się.Wracasz do wspomnień,do przeszłości,analizujesz co było i minęło.Z czymś powinnaś chyba się uporać.Nadszedł na to odpowiedni czas.Coś jakby niekoniecznie związanego bezpośrednio ze związkiem uczuciowym,relacjami damsko-męskimi ale relacjami międzyludzkimi,położeniem Twoim społecznym.Tu jakbyś miała zamiar czy nawet już coś porządkowała,układała,coś próbowała ponaprawiać/odświeżyć.Ty to będziesz jeszcze robiła,będziesz dokonywała tego o czym świadczy ta puszka z zawartością jaką otrzymałaś.Będziesz szukała potwierdzenia pozytywnych aspektów własnego postępowania ale wszystko się uda.Osiągniesz sukces. Szczęście dla Ciebie zapewnione.czytając dalej Twój sen w moim odczuciu,będziesz tych zmian i analiz dokonywała także w sferze uczuciowej.szansa,powodzenie i bogactwo moralne dla Ciebie.Teraz powoli zaczniesz dostrzegać wyraźnie wszystko co się będzie działo w Twoim życiu. Vampi Ty to jesteś wrażliwa Kobitka wątek muzyczny przeplata się w Twoich snach bardzo często Pozdrawiam cieplutko i powodzenia życzę :* Cytuj
Gość Vampirella Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Kochana dziękuję pięknie za interpretację Bardzo, bardzo dużo w niej racji i mądrych słów. Pozdrawiam serdecznie, V Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi