Jump to content

rękawiczki

niziurski

Recommended Posts

Witam serdecznie:)

Miałem przykry sen. Sniłem o zbyt ciasnych rękawiczkach na moich dłoniach. Z różnych powodów musiałem je stale ściągać.

Czy pomoże mi to ktoś wyjaśnić?

Z góry dziękuję:)

Guest LuckyBoy94

Brak jakichkolwiek szczegółów, bardzo krótko, bardzo trudno jest zinterpretować taki sen i interpretacja może być niestety przez to błędna ;(

Intuicjnie "strzelam" - mówią "zmieniać kobiety jak rękawiczki".

Nie wiem czy to jest adekwatne do Ciebie, ale tak jakbyś flirtował z dziewczyną (może nawet z nią był w związku) i jakby coś Ciebie z jej strony ograniczało i próbujesz z następną, ale jest to samo i znowu i znowu i znowu.

Nic więcej powiedzieć nie mogę, bo nie ma szczegółów.

Mam nadzieję, że chociaż ogół się zgadza.

Pozdrawiam.

Dziękuję bardzo za zainteresowanie i odpowiedź. Napisałem bardzo krótko i bez szczegółów , to fakt. Niestety tyle tylko pamiętam z mojego snu. Dodać mogę jeszcze tylko ze był to dla mnie bardzo męczący sen.

Pozdrawiam.

Guest LuckyBoy94

No bo te zwiazki sa meczace (to nie musza byc koniecznie zwiazki damsko-meskie, tylko takie zwiazki z blizszymi osobami).

Musisz sie nauczyc byc wolnym bedac zwiazanym ;), jak poukladasz siebie nie bedzie z tym problemu.

Pozdrawiam ;)

Hej,

Pozwolę sobie coś uzupełnić. Podstawową funkcją rękawic jest chronienie dłoni, a ich zdejmowanie może wiązać się z agresją. Jeśli są za ciasne to znaczy, że krępują Twoje ruchy. Może coś utrudnia Ci działanie na jawie? Albo jest coś, co stale budzi Twoją agresję. Czy pamiętasz, jakiego rodzaju były te rękawiczki: eleganckie, skórzane, czy może ogrodnicze albo robotnicze?

Guest LuckyBoy94

Logiczne z ochrona dloni ;). To tak jak nasze otoczenia ma chronic nas i wspomagac w rozwoju wewnetrznym.

"Jeśli są za ciasne to znaczy, że krępują Twoje ruchy." - "jakby coś Ciebie z jej strony ograniczało i próbujesz z następną, ale jest to samo i znowu i znowu i znowu."

Ty mówisz o agresji, ja natomiast twierdzę, że ona jest tylko wynikowa i trzeba sięgnąć do jej przyczyn.

Pozdrawiam.

Guest LuckyBoy94

To bardzo opaczne zrozumienie przynajmniej moich słów.

Ja tu widze tylko jedne waze znaczenie z tymi kontaktami, ze Cie krepuja, bo masz problemy ze soba, ktore musisz rozwiazac.

Coś jest w tym co piszesz. Jednak prędko nie dojdę tego o co chodzi bo jestem na ostrych zakrętach życiowych. Do analizy potrzeba spokoju.

Pozdrawiam:)