Jooke Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 (edited) Witam,miałem wczoraj bardzo dziwny sen,mianowicie śniło mi się,że po moim pokoju chodzi mały pająk w którego rzucałem zeszytami ale nie trafiam w niego;/,gdyż ucieka on do szafy,pózniej z szafy wyszły dwie duże tarantule;/,które chodziły po szafie a ja się ich panicznie bałem;/.Na tym się przebudziłem i gdy znowu zasnąłem śniło mi się że moja koleżanka wyznaje mi że mnie kocha:).Wiem że śmiesznie to brzmi,ale prosiłbym o wyjaśnienie co może znaczyć ten sen. Edited October 30, 2011 by cyganicha ort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Przepraszam, powiem w skrócie - pająki czyli problemy z kobietami (relacje z nimi). Najpierw był mały problem, chciałeś się go pozbyć, ale później błyskawicznie się powiększył, co Cię z kolei przeraziło. No i tutaj mamy wyznanie uczuć przez koleżankę - potrzeba miłości, nie chcesz mieć już tych problemów. Jak poprawić relacje damsko-męskie? Będąc sobą, postępując zgodnie z sumieniem, czyniąc dobro otrzymujemy dobro. Życzę powodzenia Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts