Guest trotkaaa Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Miałam sen , w którym dostałam w prezencie od męża srebrną bransoletkę ale na nogę. Nie byłam z tego zadowolona, czułam rozczarowanie. Zapytałam go w tym śnie " gdzie ja będę w niej chodziła".Co to oznacza? Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Witaj powiedziałabym,że oznacza relacje Twoje z mężem a dokładniej jakość jego uczuć na ten moment.Uczuciowo oczekujesz od niego czegoś więcej niz otrzymujesz.Jest uczuciowy,uczucia ma do Ciebie jednak nie okazuje ich na tyle i nie czujesz ich w takim stopniu jakbyś chciała.Przez to jesteś zawiedziona, rozczarowana.Teraz od swojego męża silniej odczuwasz przywiązanie,przyzwyczajenie w związku niż miłość.Zaspokajanie podstawowych potrzeb ludzkich ale bez większego przełożenia na uczucia.Tak czytam twój sen. Pozdrawiam i mnóstwo miłości życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest trotkaaa Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Dziękuję serdecznie Cyganicho za interpretację . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts