mishaosa Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 (edited) Snilo mi sie dzis ze moj byly chlopak ktory ze mna zerwal 2tyg temu byl u mnie w domu ze mna ale uciekl.. wiec probowalam go znalezc jakas dluzsza chwile.. wiec zobaczylam go w oddali zaczelam biec on uciekal ale w koncu sie poddal... nie wiem pewnie to tylko przez to ze bardzo za nim tesknie.. mezczyzna, biec, uciekac, dom, drzwi,schody, strach, strach przed samotnoscia, Edited October 31, 2011 by mishaosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Bardzo za nim tęsknisz, brakuje Tobie jego obecności,jego osoby.Tęsknisz i rozmyślasz. A przez to sen taki a nie inny. Ty uciekasz, chcesz jego, on ucieka przed Tobą. Ucieka,uciekł, ponieważ czuł się ograniczany kiedy byliście razem. Za bardzo być może przytłaczałaś go swoim uczuciem, ograniczałaś jego zycie i próbowałaś na niego wpływać.Na sposób jego postępowania.W końcu się poddał, przestał uciekać.Jest szansa na powrót, odnowienie relacji jednak sen nie mówi o tym aby było to coś na dłużej."Jeśli kogoś kochasz, puść Go wolno. Jeśli wróci - jest Twój. Jeśli nie -nigdy nie był".Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishaosa Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Bardzo proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts