galadieraa Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Witam. śniła mi sięnad ranem moja śmierć. Leżałam w łóżku obok mojego narzeczonego i powiedziałam mu że cierpie na jakąś chorobę, że jak stężenie jakiegoś składnika w mojej krwi osiągnie wartość 130 to umrę. Miałam na sobie tę samą koszulkę nocną, wszystko było identyczne jak w rzeczywistości. Wiem że ta wartość osiągneła to 130, zaczęłam słabnąć, chciałam jeszcze coś zrobić i pójść do kuchnii napić się wody z nadzieją że trochę to obniżę, ale się obudziłam. Czy ten sen coś oznacza? Obudziłam się przerażona i przez kilka godzin nie mogłam już zasnąć.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Oznacza. To odzwierciedlenie Twojej obecnej sytuacji ze związku. Coś jest nie tak u Was w związku, jeśli "stężenie jakiegoś składnika" (np cierpliwosci, wyrozumialosci) przekroczy 130 to umrzesz - wewnetrznie. Wartosc przekroczyla te 130, wiec jestes naprawde blisko tej "wewnetrznej smierci". Chcesz się napić, masz nadzieję, że to obniżysz - nie chcesz tej własnej śmierci, próbujesz się wyciszyć. Teraz przechodzę do przełożenia tego na real - w tym zwiazku jakbys nie okazywala uczuc (nie mowie o czulosci itd tylko raczej chodzilo mi o problemowe np samotnosc) i nie uzewnetrzniala sie. Dusisz w sobie emocje, starasz sie twierdzic, ze nie zauwazasz problemow. Jesli czegos z tym nie zrobisz umrzesz wewnetrznie, a na to pozwolic nie mozesz, bo trzeba dzialac zgodnie ze soba. Zycze powodzenia, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Śmierć często znaczy,zakończenie jakiegoś etapu w życiu. Zmianę... Może w ostatnim czasie coś zakończyłaś lub zakończysz,albo jesteś w trakcie zakańczania. A liczba 130 może nieść ze sobą jakiś przekaz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluebell Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Witaj galadieraa ! To bardzo czytelny i jednoznaczny sen. Wasze relacje /w których jest nie najlepiej/ diametralnie się zmienią, nastąpi przełom i później poprawa jakości związku, ale niestety nie nastąpi to szybko - ponieważ ten sen nie z tych spełniających się już. Druga sprawa - Ty musisz być tym katalizatorem zmiany jakości związku, czyli to Ty zrobisz coś co go zmieni. Więc działaj, ponieważ nikt lepiej od Ciebie nie wie co tam szwankuje, i nikt lepiej od Ciebie nie znajdzie dobrego, właściwego rozwiązania. Sen dobrze rokujący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts