prima_cafe Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Cześć, chciała bym poprosić kogoś by powróżył mi. Od dłuższego czasu staram się z mężem o dziecko, póki co nic nie wychodzi wyniki badań (u mnie) są ok. Mąż jeszcze nie robił. Może mi wywróżyć ktoś kiedy uda mi się wreszcie zajść w ciąże? Była bym bardzo wdzięczna. Dorota, 24-06-1987r. Cytuj
syla3 Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Karty wskazują , że powinnas zajśc w ciążę , poniewaz w dominacie jest karta Swiata , jednak jestb tu chyba twój mąż , który wyszedł w karcie 7 mieczy i tak jakby wymiguje sie o zadbanie o swoje zdrowie i badania i nie jest szczery w stosunku do ciebie.Więc powinien zrobic badania skoro u ciebie jest ok. 1 Cytuj
prima_cafe Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Bardzo Ci dziękuję Syla3. Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jak się daje te punkty tu na forum to była bym wdzięczna. Cytuj
heaven Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Dorotko, na samym dola posta masz Podziękował/a - jeśli chcesz komus podziękować za wróżbę, radę.. na zaraz potem masz gwiazdkę. Klikasz na nią i dodajesz punkcik, możesz też króciutko wrzucić tam jakiś komentarzyk 1 Cytuj
prima_cafe Napisano 2 Listopada 2011 Autor Napisano 2 Listopada 2011 Sylo3 jeśli mogła byś jeszcze sprawdzić w jakim sensie mój mąż jest nie szczery w stosunku do mnie? Czy chodzi może o inną kobietę, czy jeszcze o coś innego? Bardzo ciebie proszę Waldemar 04-04-1986 Cytuj
syla3 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 To co wnosi do waszego zwiazku wyszła mi Królpwa buław więc może to byc kobieta aczkolwiek moze byc jego otwartosc , wyniosłosc , oraz impulsywne przezywanie zycia, aczkolwiek umie tez postawic na swoim. To romantyk wiecznie poszukujacy miłosci i moze byc niezrównowazony emocjonalnie o wielkiej zmysłowosci i pociagu seksualnym.Podstawą waszego związku jest karta Asa buław czyli namietnosci i seks. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi