Radiana Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 YouTube - Pozwól mi, Panie - dla wszystkich którym się spodoba - Barbara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roseflame Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 to moja ulubiona muzyka, może i Wam się przyda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skuld Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Requiem for a dream... Clint Mansel... Kocham szczerze http://pl.youtube.com/watch?v=uuzNohk5cYw&feature=related Edited February 2, 2009 by Skuld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luk82 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartimaei Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Słowa piękne bo samego Adama Asnyka, a do tego wokal Niemena... POEZJA! ;d Wrzuta.pl - Czesław Niemen - Jednego Serca Adam Asnyk - Jednego serca. Jednego serca! tak mało! tak mało, Jednego serca trzeba mi na ziemi! Coby przy mojem miłością zadrżało: A byłbym cichym pomiędzy cichemi... Jedynych ust trzeba! skąd bym wieczność całą Pił napój szczęścia ustami mojemi, I oczu dwoje, gdzieby, patrzył śmiało, Widząc się świętym pomiędzy świętemi. Jednego serca i rąk białych dwoje! Coby mi oczy zasłoniły moje, Bym zasnął słodko, marząc o aniele, Który mnie niesie w objęciach nieba... Jednego serca! tak mało mi trzeba, A jednak widzę, że żądam za wiele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts