uncredible Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 miałam dziś bardzo dziwny sen śniło mi się że byłam u brata(jest za granicą)byliśmy w jakimś dziwnym pomieszczeniu widziałam dużo krwi ,mięsa jakieś ludzkie szczątki zjechały po taśmie do kontenera byl tam tęż moj mąż potem mój brat miał wracać ze mną miałam sama wsiąść do pociąg ,wsiadłam a on da łmi jakąś torbe,śniła mi się także jakaś kobieta która mieszkała w starej chatce a na okolo bylo całe mnóstwo odchodów trochę się boje mam wrażenie żę to jakaś przestroga Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Uncredible, Twój sen zapowiada jakieś zmiany oraz pomoc osób życzliwych. Wskazuje na potrzebę wykorzystania posiadanego doświadczenia, wiedzy, z której obecnie nie korzystasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Intrygujące -.-' kiedyś spotkałem się z takim typem snów -.-' (jeżeli chodzi o mięso szczątki i straszne miejsca). Moim skromnym zdaniem nie chodzi tu o interpretację, ta osoba którą spotkałem miała podobne sny, bo nie umiała zapanować nad sobą (umysłem) tzn. był bardzo podatny na halucynacje, środowisko itp. Jeżeli chodzi o interpretację, i jeżeli nie masz takich symptomów (mam nadzieję) to oznaczają że twoje ja się czegoś domaga, zmian, albo będą zmiany... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncredible Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 raczej nie jestem podatnana halucynacje mam nadzieję że chodzi o jakieś zmiany potrzebuje tego wystraszyłam sie boczęsto mam sny które później mająj akies odzwierciedlenie w rzeczywistości np. kiedy śni mi się mgła to często ktoś mnie,,obmawia,, itp kiedy śni mi sie błoto zawsze sie z kimś pokłóce itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts